ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΧΙΟΣ : Οι τσαμπουκάδες του Τ. Ερντογάν προς τους Αμερικάνους έχουν φέρει στα πρόθυρα της κατάρρευσης την οικονομία τους, καθώς πλέον ένα δολάριο αντιστοιχεί σε 6,4 τουρικές λίρες και ένα ευρώ σε 7,5 τουρκικές λίρες. Ενώ παράλληλα ο πληθωρισμός τους «τρέχει» με ιλιγγιώδη ρυθμό, κάτι που αν συνεχιστεί θα τους οδηγήσει, όπως και εμάς, στο ΔΝΤ.
 
Η κατάσταση αυτή δίνει βαθιά ανάσα στην Ελλάδα, η οποία όλο το τελευταίο έτος απειλείται από την Τουρκία δια της ισχύος των όπλων. Ύψιστη πρόκληση αποτελεί η παρατεταμένη φυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά δε θα πρέπει να λησμονούνται οι επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας: όπως ο εμβολισμός του σκάφους του Λιμενικού από τουρκικό πολεμικό πλοίο, το μπλοκάρισμα των ερευνών στην Κυπριακή ΑΟΖ και φυσικά η ίδια κατοχή της Β. Κύπρου. Η λίστα με τις προκλήσεις και τις απειλές σε βάρος της πατρίδας μας είναι ατελείωτη.
 
Τούτη την ώρα, ανήμερα της στυγερής δολοφονίας δια λιντσαρίσματος του Τ. Ισάακ στην πράσινη γραμμή από Τούρκους το 1996, πρέπει οι Χιώτες, αλλά και οι υπόλοιποι νησιώτες να δείξουν τον πατριωτισμό τους και όχι την κουτοπονηριά τους για φθηνές διακοπές και φθηνές αγορές προϊόντων. Θα πρέπει να μην δίνουν στο εξής ούτε ένα cent στην τουρκική οικονομία. Καθώς οι Τούρκοι το προηγούμενο διάστημα χρησιμοποιούσαν όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια της οικονομίας τους για αγορά σύγχρονων οπλικών συστημάτων, με αποτέλεσμα πλέον να υπερέχουν τις πατρίδας σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με απλά λόγια κάθε ευρώ που τους δίνουμε γίνονται σφαίρες εναντίον μας.
 
 
 
 
 
Γράφει: ο Σχολιάρχης
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Latest..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, και ώρα 8:30μ.μ το χορευτικό και το χορωδιακό τμήμα του Φάρου Βαρβασίου, θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Ερυθραίας Μικρά Ασίας στην … [Read More...]

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΧΙΟΣ : Όπως για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 17-08-2018 έως και την Κυριακή 19-08-2018, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας … [Read More...]