ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΦΑΛΟΥ

ΧΙΟΣ : Για ακόμη μια φορά ο Μ. Σκούφαλος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω του πολιτικού υβρεολόγιου του, το οποίο εκείνος λέει ότι είναι πολιτικός λόγος. Μήνυση αυτή τη φορά στον Μάρκο Σκούφαλο, για τα όσα είπε έκαναν, ο Προέδρος της Ομοσπονδίας διοικητικών υπαλλήλων του Υπουργείου Παιδείας, Σάββας Φωτιάδης και ο Πρόεδρος των περιφερειακών υπηρεσιών του ίδιου υπουργείου, Νώντας Αθανασιάδης.
 
Τα δύο υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου κατέθεσαν αγωγή και μήνυση κατά του Μ. Σκούφαλου και κατά της Σ. Γατανά, και ζητάνε 8000 ευρώ έκαστος από τον Πρόεδρο και τη Γραμματέα του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Ο Μάρκος Σκουφαλός στην προσπάθεια του να ξεγλιστρήσει καλεί και πάλι τους φορείς να τον υποστηρίξουν. Δηλαδή πρώτα θίγει με τα γραφόμενα του και παράλληλα θέλει να είναι στο απυρόβλητο.
 
Σημειώνεται ότι μήνυση κατά του Μ. Σκούφαλου για τα όσα είχε πει σε άλλη υπόθεση είχε κάνει και ο Βασίλης Μήτσουρας, με τον Μάρκο Σκούφαλο να κάνει δήλωση ανάκλησης όλων των συκοφαντικών χαρακτηρισμών προκειμένου να λήξει η δικαστική περιπέτειά του.
 

Latest..

ZHTOYN ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΧΙΟΣ : Ζητούν την αμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να γίνει συζήτηση για τις αλλαγές στις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης. Αναλυτικά η επιστολή τους: Στις 8 του … [Read More...]