Ξεκινά στη Λήμνο η διανομή κρεάτων, τυροκομικών και φρούτων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

ΛΗΜΝΟΣ:

Η Κοινωνική Σύμπραξη της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ (Περιφερειακές Ενότητες  Λήμνου, Σάμου & Ικαρίας), η οποία δραστηριοποιείται στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος »Επισιτιστικής ή/και Βασικής Υλικής Συνδρομής»», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), ενημερώνει τους Ωφελούμενους των δράσεων της, ότι θα προχωρήσει στην διανομή κρεάτων, τυροκομικών και φρούτων.
Η Διανομή διενεργείται με ευθύνη του ΟΚΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ και θα γίνει κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

ΔΕ Μύρινας, Τρίτη 9/4/2019, από τις 12.00 έως και τις 15.00 μ.μ.

        Δικαιούχοι είναι  Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α  οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ) των οποίων οι αιτήσεις είναι ενεργές και δεν είναι σε αναστολή για επανεξέταση, με ημερομηνία εγγραφής στο πρόγραμμα μέχρι και την 1η Απριλίου 2019. Δεν περιλαμβάνονται οι δικαιούχοι των οποίων οι αιτήσεις επανεξετάστηκαν και είναι σε αναστολή ή έχουν απορριφθεί,  καθώς επίσης και όσοι είναι νέοι δικαιούχοι ή έχουν επανεισαχθεί στο πρόγραμμα και η αίτησή τους θα ενεργοποιηθεί την  1η/5/19.

Η παρούσα διανομή αφορά αποκλειστικά τη Μύρινα, ενώ οι δικαιούχοι των υπόλοιπων Δημοτικών Ενοτήτων θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Οι τελικοί δικαιούχοι που προκύπτουν από τα ανωτέρω  θα ειδοποιηθούν και προσωπικά με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.          
 
 

Σημείο Διανομής (1_Α):
ΜΥΡΙΝΑ

Δ/νση Σημείου Διανομής:
ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΗΜΟΥ
(ΟΠΙΣΘΕΝ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ)

Ονοματεπώνυμο Υπεύθυνου Διανομής:
 ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥΦΟΥ

Τηλέφωνο:
6976133489

 
 
Οι Ωφελούμενοι της Κοινωνικής Σύμπραξης – προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα – θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

Κάθε ωφελούμενος θα εξυπηρετείται από ένα συγκεκριμένο σημείο διανομής μόνο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του ή τον αριθμό αίτησής του.
Δεν επιτρέπεται η εξυπηρέτηση Ωφελούμενου από άλλο σημείο από αυτό που έχει οριστεί.

Αν ο Ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο Σημείο Διανομής τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Στους Ωφελούμενους που για αντικειμενικούς λόγους (π.χ. υγείας, ηλικίας, αναπηρίας, κτλ) δεν δύνανται να μεταβούν στο Σημείο Διανομής, τα προϊόντα τους παραδίδονται κατ’ οίκον με επιμέλεια μας.
Δεν θα διατίθενται πλαστικές σακούλες μεταφοράς των προϊόντων. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να φροντίσουν ατομικά για την μεταφορά των προϊόντων.

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ (ΦΩΤΟ)

ΧΙΟΣ : Πρόσφατα οι επικοινωνιολόγοι του Βουρνού δημοσιοποίησαν μια διαφημιστική αφίσα για τα επιτεύγματα τους στο κολυμβητήριο. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ άσχημη και δεν … [Read More...]