Οι ευχές του Happy Traveller Ευτύχη Μπλέτσα για τον 15Αυγουστο με φωτογραφίες από την Λήμνο και την Παναγιά Κακαβιώτισσα! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Τον Ιούνιο ο Ευτύχης Μπλέτσας ο γνωστός παρουσιαστής της εκπομπής Happy Traveller είχε επισκεφθεί την Λήμνο και τον Αη Στράτη για γυρίσματα της εκπομπής του.
Όπως αποδεικνύεται από την σημερινή του ανάρτηση στο facebook τότε τον είχε εντυπωσιάσει η Παναγιά η Κακαβιώτισσα, έτσι σήμερα ανήμερα της γιορτής της ευχήθηκε σε όλη την Ελλάδα με φωτογραφίες του από το γραφικό ξωκλήσι!
Στην ανάρτηση του έγραψε:

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Χρόνια πολλά Ελλάδα! Να στε όλοι καλά! Αυτή είναι η Παναγία η Κακαβιώτισσα στη Λήμνο. Το πιο ιδιαίτερο και γραφικό εκκλησάκι που επισκεφθηκαμε ποτέ. Η ευρύτερη τοποθεσία, το ότι είναι χτισμένο μέσα σε σπηλιά και κυρίως το γεγονός ότι δεν έχει σκεπή, το κανει μοναδικοτατο. Δείτε τις φωτογραφίες, πείτε γνώμη και γράψτε ποιο για εσάς είναι το πιο γραφικό και ιδιαίτερο εκκλησάκι ή και μεγάλη εκκλησία Παναγίας που αγαπάτε ιδιαίτερα και προτείνετε σε κάποιον να επισκεφθει. Καλό δεκαπενταύγουστο!!!
#happytraveller #dekapentaugoustos #panagia #limnos #greece #greeksummer #amazingplaces #travelcouple #familytravel #travelers

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν. Χρόνια πολλα Ελλάδα! Να στε όλοι καλά! Αυτή είναι η Παναγία η Κακαβιώτισσα στη Λήμνο….
Gepostet von Ευτύχης Μπλέτσας am Donnerstag, 15. August 2019

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Η κοινή και η προσωπική γνώμη

ΧΙΟΣ : Η ζωή έχει δείξει πολλές φορές πως «το θέλω» του άλλου ή των άλλων εμφανίζεται ή γίνεται και «θέλω» δικό μας. Γιατί «έτσι πρέπει». Το «πρέπει» όμως αυτό κατά συντριπτικό … [Read More...]

Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια –Μια αληθινή ιστορία που έγινε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου.

ΛΗΜΝΟΣ: Από τις Εκδόσεις Πατάκη κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο Ο γάτος που έφυγε με τα χελιδόνια, του Χρήστου Μπουλώτη και σε εικονογράφηση Φωτεινής Στεφανίδη. Είκοσι χρόνια μετά … [Read More...]