Οι καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις έχουν πλέον το χώρο τους στο Μούδρο

ΛΗΜΝΟΣ: Χώρος για περίπατο, παγκάκια για να καθίσετε και να συζητήσετε βλέποντας ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα  με τον κόλπο του Μούδρου μπροστά σας .   Διάδρομοι για να κάνουν τα μικρά παιδιά  ποδήλατο και να παίξουν.
Το νέο υπαίθριο θέατρο τελειωμένο (σχεδόν) περιμένει τους Μουδρινούς αλλά και όλους τους Λημνιούς για αξιόλογες παραστάσεις. Και δίπλα, το ιστορικό λιμάνι του Μούδρου με τα στέκια που έγραψαν ιστορία.
Σήμερα Πέμπτη 12-7-2018 ο χώρος έλαμπε. Καθαρός, περιποιημένος , τα χόρτα κομμένα, μια πραγματική όαση χαλάρωσης και πολιτισμού.
Είπαμε το 2018 θα είναι η χρονιά του Μούδρου.
Με την ευκαιρία: Γιατί η παράσταση της Ηλέκτρας  από το Εθνικό θέατρο να γίνει στο Γυμνάσιο Μύρινας ; Καλός και αυτός ο χώρος, αλλά για  άλλες εκδηλώσεις όχι για θέατρο. Στη Λήμνο οι απαιτητικές παραστάσεις έχουν πλέον το χώρο τους και αυτός είναι χωρίς επιφύλαξη το νέο θέατρο του Μούδρου.
limnos.news

Latest..

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΧΙΟΣ : Η Aalborg Boilers (Alfa Laval) σε συνεργασία με τo “Maria Tsakos TCM Academy” πραγματοποιεί για τους αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού σειρά μαθημάτων διάρκειας δύο … [Read More...]

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου χρηματοδοτεί την διασύνδεση του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κω με το δίκτυο της ΔΕΗ

ΚΩΣ: Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση ποσού 40.345 ευρώ, μεταξύ της ΠΝΑΙ και της νοσηλευτικής μονάδας ΚωΤη διασύνδεση του αξονικού τομογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Κω … [Read More...]