Οι καλοκαιρινές παραστάσεις του Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ»

ΛΗΜΝΟΣ:

Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις ξεκίνησαν και φυσικά η Λαϊκή Σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ» δίνει βροντερό παρόν, με τρεις παραστάσεις.
 
Ξεκινάμε με την παράσταση «Οι Δραπέτες της Σκακιέρας», το Σάββατο 14 Ιουλίου στο Πάρκο Ανδρωνίου στη Μύρινα και την Κυριακή 15 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Μούδρου, μία παράσταση για μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά.
 

Συνεχίζουμε την Τρίτη 17 Ιουλίου, με την παράσταση «Τα Μάτια Τέσσερα» του Γιάννη Τσίρου, στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.
 
Και την Τετάρτη 18 Ιουλίου, αν θέλετε να μάθετε πως ετοιμάζεται μια παράσταση σας περιμένουμε στο Δημοτικό Σχολείο Κοντιά, για να δείτε την κωμωδία «Play on».
 
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 9:15 το βράδυ και έχουν ελεύθερη είσοδο.
 
Συνδιοργάνωση: Ο.Ε.Π.Α Δήμου Λήμνου και Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ»
 
«ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ» του Ευγένιου Τριβιζά
Το έργο απευθύνεται σε παιδιά, αλλά και μεγάλους.
«Οι Δραπέτες της Σκακιέρας» είναι ένα έργο τρυφερό, γραμμένο από τον σπουδαίο παραμυθά Ευγένιο Τριβιζά.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στους παλιούς, αλλά και στους νέους σκακιστές του Μ.Ε.Α.Σ. «Λήμνος», καθώς η ιδέα για το ανέβασμα του συγκεκριμένου έργου ήρθε με την επαναδραστηριοποίηση του Σκακιστικού Τμήματος του συλλόγου.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία – Σκηνικά: Γιώργος Καριακλής
Πρωτότυπη Μουσική Τραγουδιών: Δημήτρης Μαυράκης
Ενδυματολόγος: Σοφία Ανδριώτου Τραμοντάνη
Χορογραφία – Μάσκες – Καπέλα: Μαρία Ράντου
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γιώργος Καριακλής, Νίκος Πλάντζος, Βίκυ Τουφεξή, Γεωργία Ελπίδα Μπρατσιώτη, Χρήστος Γλύντζος, Γιώργος Ματαλιωτάκης, Θεσσαλονίκη Τσακίρη, Κώστας Καραγκούνης, Ιωάννα Κοσετσίδου, Μαρία Ράντου, Έλβα Πελεκάνου, Φώτης Παϊτάκης, Ράνια Παχνέρη, Κωνσταντίνος Σταφύλης, Γιώργος Σταφύλης.
 
«ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» του Γιάννη Τσίρου
«Τα Μάτια Τέσσερα» είναι ένα δυνατό κοινωνικό έργο, σύγχρονο, καθρέφτης της νεοελληνικής κοινωνίας. Το έργο συναντά τις Τέσσερις Εξουσίες και συνομιλεί μαζί τους. Μια νεαρή κοπέλα θα βρεθεί απέναντί τους. Πώς θα την αντιμετωπίσει κάθε μία από τις Τέσσερις Εξουσίες;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαλιωτάκης – Δέσποινα Παπαδοπούλου.
Σκηνικά: η θεατρική ομάδα και όχι μόνο!
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Αλεξανδρή Κωνσταντίνα, Αντωνιάδου Έλενα, Καριακλή Σούλα, Καριακλής Γιώργος, Λάζου Δέσποινα, Ματαλιωτάκης Γιώργος, Πλάντζος Νίκος, Ρίζος Αλέξης
Η παράσταση δεν ενδείκνυται για παιδιά κάτω των 12 ετών.

«PLAY ON» του Rick Abbot
Για πρώτη και μοναδική φορά, η Λαϊκή Σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ. «ΛΗΜΝΟΣ», αποκαλύπτει όλα τα «βρώμικα» μυστικά της.
Μια παράσταση «μάθημα» για νέους επίδοξους ηθοποιούς, σκηνοθέτες, τεχνικούς και… θεατρικούς συγγραφείς.
Μέσα από την κωμωδία «Play on» του Rick Abbot, ανεβάζουμε το αστυνομικό(;) θεατρικό έργο (εεε… η συγγραφέας δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το είδος του έργου) «Ο πιο αισχρός φόνος» της μοναδικής Φυλίτσας Φυλλίδου.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Ελένη Α. Τσιγιάννη
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Έλενα Αντωνιάδου, Ελένη Α. Τσιγιάννη, Σούλα Καριακλή, Αναστάσιος Καπάνταης, Χαράλαμπος Παπάζογλου, Μιχάλης Μίχος, Ραφαέλα Καρυδοπούλου, Έλβα Πελεκάνου, Ισμήνη Καλτσούνη.
Την παράσταση στηρίζουν με διάφορους τρόπους: Τασούλα Ευσταθίου Χρυσάφη, Μαίρη Λυτσάκη, Αντώνης Χρυσάφης, Κώστας Καραγκούνης, Νίκος Πλάντζος, Γιάννης Γριτζαλής, Θοδωρής Φωταρίδης και πολλοί ακόμα συντελεστές.

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Latest..

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου χρηματοδοτεί την διασύνδεση του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Κω με το δίκτυο της ΔΕΗ

ΚΩΣ: Υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση ποσού 40.345 ευρώ, μεταξύ της ΠΝΑΙ και της νοσηλευτικής μονάδας ΚωΤη διασύνδεση του αξονικού τομογράφου του Γενικού Νοσοκομείου Κω … [Read More...]

Ο Κόττορας στον ΑΟ Πολυκράτη

ΣΑΜΟΣ: Σε μια σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του ΑΟ Πολυκράτη, έφερε στην ομάδα τον έμπειρο τερματοφύλακα Νίκο Κόττορα. Η ενίσχυση προχωρεί σύμφωνα με το πλάνο των … [Read More...]