ΟΡΑΜΑ απάντηση σε ΔΑΝΑ για δίκη ΓΠΣ: Μην τολμήσετε να ζητήσετε αναβολή στις 5 του Οκτώβρη…

ΚΩΣ: Με ιδιαίτερο ζήλο, στόμφο και το γνωστό απειλητικό ύφος, «τρέμουμε από το φόβο μας», ο κος Κυρίτσης και η ΔΑΝΑ προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.
Τα ίδια μας έλεγαν και το Σεπτέμβριο του 2016 όταν ο κος Γερασκλής με μία αντίστοιχου ύφους και περιεχόμενου ανακοίνωση διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η αναφορά που καταθέσαμε θα πήγαινε στα «αζήτητα»!!!
Από τότε επίσης (διαβάστε το έχει πλάκα) κάνει διαγωνισμό για το ΓΠΣ που έγινε ΤΧΣ… τι είναι δυο χρόνια εδώ σε πέντε δεν έχουν κάνει τίποτα!!!http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/3884/apantisi-geraskli-gia-minisi-apo-orama-kinisis-panikou-mias-mikris-omadas-apokatastasi-alithia-prochorame-neo-diagonismo-gia-gps/#comment-102292
Έλα όμως που η δικαιοσύνη και οι δικαστικοί λειτουργοί, ο εισαγγελέας δηλαδή, δεν συμφωνούν μαζί σας, άλλα λέει το κατηγορητήριο (ξαναδιαβάστε το)!!!
Όχι μόνο δεν συμφωνούν, όχι μόνο δεν έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο μετά από τις καταθέσεις σας αλλά σας απήγγειλαν κατηγορίες για από κοινού και εκ προθέσεως παράβαση καθήκοντος και δικάζεστε στις 5 Οκτωβρίου!!!
Δεν γράψαμε εμείς το κατηγορητήριο κυρίες και κύριοι της ΔΑΝΑ… οι λειτουργοί της δικαιοσύνης το έγραψαν και αυτοί θα αποφασίσουν για την τύχη σας!!! Είναι θεμιτό να ελπίζετε. Κρατήστε τα επιχειρήματά σας για το δικαστήριο. Είναι όμως τουλάχιστον προσβλητικό να προδικάζετε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο!!!
Σας το έχουμε πει επανειλημμένως προσπαθήστε μέχρι και την οριστική σας αποχώρηση στις 26 Μαΐου 2019 να επιδείξετε τη δέουσα αυτοσυγκράτηση και αξιοπρέπεια.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

Latest..

ZHTOYN ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΧΙΟΣ : Ζητούν την αμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να γίνει συζήτηση για τις αλλαγές στις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης. Αναλυτικά η επιστολή τους: Στις 8 του … [Read More...]