ΟΡΑΜΑ: «είμαστε μια μικρή κοινωνία και μεταξύ μας γνωριζόμαστε καλά».

ΚΩΣ: Συνέντευξη παραχώρησε ο κος Κίτσης Γιώργος στο ραδιοφωνικό σταθμό Έκφραση και στην δημοσιογράφο Δανελλάκη Καλλιόπη.

Δήλωσε ξεκάθαρα:
– ψήφισε, στήριξε και έκανε αγώνα υπέρ του κου Κυρίτση γιατί πίστεψε ότι τα πράγματα θα άλλαζαν…
– Αντ’ αυτού, τίποτα, υπεκφυγές, και επικοινωνιακά τερτίπια.
– κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για έλλειμμα συνεργασίας με την περιφέρεια και για την αδυναμία της να αποσπάσει κονδύλια.
– ο μόλος θα ήταν εφικτό έργο αν συνεχιζόταν η δουλειά που είχε αφήσει η δημοτική αρχή του Οράματος.
– Κάποιοι έχουν ευθύνες και θα λογοδοτήσουν στον Κωακό λαό για την εξαφάνιση των κρουαζιερόπλοιων, της κατάντιας του ΔΗΡΑΣ, τις διχαστικές λογικές, την απουσία ουσιαστικού έργου.
– το σκαρίφημα για τις νέες λιμενικές εγκαταστάσεις ανατέθηκε με καταχρηστικό τρόπο – λόγω σεισμού – και δεν πρόκειται να γίνει ΤΙΠΟΤΑ.
– η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η πολύχρονη εμπειρία της επικεφαλής μας είναι τα στοιχεία που τον οδήγησαν να συστρατευθεί με την παράταξή μας.
Ο κος Κίτσης ανταποκρίθηκε με σοβαρότητα και νηφαλιότητα και σε επίκαιρα ζητήματα εθνικού ενδιαφέροντος που τέθηκαν.
Επισυνάπτουμε τη συνέντευξη, προσυπογράφοντας το σχόλιο του κου Κίτση: «είμαστε μια μικρή κοινωνία και μεταξύ μας γνωριζόμαστε καλά». Ως εκ τούτου το ήθος, το ύφος και η αγάπη του κου Κίτση για τον τόπο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

{youtube}rvawDV0_tA8{/youtube}
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

Latest..

Die Welt: «Τορπιλίζει» η Ελλάδα τη συμφωνία ΕΕ-Toυρκίας επειδή μεταφέρει πρόσφυγες από τα νησιά

ΛΕΣΒΟΣ: Εκτενές δημοσίευμα για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης σε σχέση με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για τους πρόσφυγες φιλοξενεί η εφημερίδα Die Welt. Το δημοσίευμα καταλήγει στη … [Read More...]

Αλλαγή Διοικητή στην 96 ΑΔΤΕ

ΧΙΟΣ : Αλλαγή φρουράς σήμερα Τρίτη, 20 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στην Ταξιαρχία της Χίου.Στο στρατόπεδο Γκιάλα ο απερχόμενος Ταξίαρχος Δημόκριτος Κωνσταντάκος θα παραδώσει τη … [Read More...]