Ορατός ο κίνδυνος να κλείσει το υποκατάστημα της Alpha Bank στο Πλωμάρι

ΛΕΣΒΟΣ:
Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση κλεισίματος του υποκαταστήματος της τράπεζας Alpha Bank στο Πλωμάρι. Πρόθεση όπως ακούγεται είναι να κλείσει το υποκατάστημα και να παραμείνει μόνο ένα ATM για τις αυτόματες συναλλαγές και δοσοληψίες χρημάτων.
Θυμίζουμε ότι και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2017 στα τέλη της άνοιξης είχε ξανά ακουστεί η περίπτωση της ειλημμένης απόφασης για κλείσιμο του καταστήματος από τη κεντρική διοίκηση της τράπεζας, τότε είχαν αλλάξει τα δεδομένα, είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για τη μείωση του ενοικίου, την επικινδυνότητα του κτιρίου θέματα τα οποία επίσημα δεν ξεκαθάρισαν ποτέ όπως και το θέμα με τις μειωμένες συναλλαγές.
Από το Δήμο Μυτιλήνης πιθανόν υπάρχει η πρόθεση μείωσης του ενοικίου, κάτι όμως που πιθανόν δεν αρκεί στη παρούσα φάση.
Επίσης άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Πλωμάρι, το οποίο ήδη το χειμώνα ανοίγει μια φορά την εβδομάδα και δυο φορές την εβδομάδα για το καλοκαίρι.
Όμως υπάρχει και η πληροφορία για άνοιγμα καταστήματος άλλης τράπεζας στο Πλωμάρι.
Ήδη από τις 5/10 ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής στο Πλωμαρι, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης, είχε αναρτήσει το παρακάτω κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: Γίνονται πολλές προσπάθειες για τη διατήρηση του υποκαταστήματος της Alpha bank, όπως παραμείνει στο Πλωμαρι. Αλλά απ ότι με ενημέρωσαν υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της τράπεζας ,η απόφαση είναι βγαλμένη εδώ και αρκετό καιρό, ώστε το κατάστημα να κλείσει και να ενσωματωθεί στη Μυτιλήνη.
Ενώ ο Γιώργο Κουκούλας στην ίδια ανάρτηση αποκαλύπτει ότι η τράπεζα ήδη έχει στείλει στείλει έγγραφο στο Δήμο Μυτιλήνης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος και αποδίδει ευθύνες στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Μένει πλέον να δούμε εάν θα αλλάξουν τα δεδομένα όπως το 2017 ή θα καταργηθεί οριστικά το υποκατάστημα.

Latest..

Έτοιμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βοηθήσει τη Λέσβο στο μεταναστευτικό – Δηλώσεις από τη Νατάσα Μπερτό

ΛΕΣΒΟΣ: Την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές με κάθε τρόπο απέναντι στην αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά, δήλωσε η εκπρόσωπος … [Read More...]

Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου – Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

ΛΕΣΒΟΣ: Σε συνεδρίαση της νέας 15μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων βορείου … [Read More...]

Παρέμβαση Χριστόφα για αύξηση πόρων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος»

ΛΕΣΒΟΣ: Παρέμβαση για το ζήτημα των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος» έκανε με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. … [Read More...]