Ο Αλέκος Κουτσαντώνης υποψήφιος Δήμαρχος ( ; ) και… η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

ΛΕΣΒΟΣ: Πραγματοποιήθηκε προχθες η συγκέντρωση στη Γέρα με αφορμή την ψεύτικη είδηση για τη δημιοργία hot spot στο πρώην εργοστάσιο Σουρλάγκα.
Βέβαια η είδηση δεν είναι η συγκέντρωση αλλά η παρούσια του Αλέκου Κουτσαντώνη  και η ομιλία του…
Και αυτό που προκύπτει από την ομιλία του πρωη Προέδρο της ΝΟΔΕ Λέσβου  είναι ότι ο Αλέκος (αν χρειαστεί) θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος.
Ε,ρε γλέντια στη   Νέα Δημοκρατία…. Η άλλη ψυχή ο Στρατής Κύτελης που θέλει να είναι υποψηφίος με τη Νέα Δημοκρατία άραγε τι έχει στο μυαλό του μέτα απ όλα αυτά;
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Η διαχείριση του προσφυγικού είναι μία δύσκολη και σοβαρή υπόθεση και δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση. Κυρίως όμως δεν προσφέρονται για πολιτική εκμετάλλευση οι αγωνίες, ακόμα και η δικαιολογημένη ένταση,  κατοίκων της Λέσβου, που εδώ και τρία χρόνια πιέζονται από τις προσφυγικές ροές.
Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τον προβληματισμό ακόμα και την αμφισβήτηση που μπορεί να έχει, μέρος των κάτοικων του νησιού, απέναντι στην διαχείριση που κάνει η κυβέρνηση στο θέμα αυτό. Αλλώστε και από αυτό, όταν έλθει η ώρα, η κυβέρνηση θα κριθεί από τους πολίτες της Λέσβου.
Θέλουμε όμως να είμαστε απολύτως καθαροί: Η εκμετάλλευση της αγωνίας των κατοίκων του νησιού και ειδικότερα της Γέρας με την διασπορά,  ψευδών ειδήσεων, φημών  και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, ξεφεύγει ακόμα και από τα όρια της «πολιτικής εκμετάλλευσης&..
Ο διχασμός της τοπικής μας κοινωνίας και η καλλιέργεια κλίματος, φόβου, που επιχειρούν συγκεκριμένοι κύκλοι, με στόχο την συγκρότηση της παρουσίας τους στις επερχόμενες δημοτικές και κοινοτικές εκλογές, όπως άλλωστε πολύ καθαρά παρουσίασε στην συγκέντρωση στο Πέραμα ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ, οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητα από τους πολίτες!
Η συγκρότηση ενός μετώπου λογικής απέναντι στην επικίνδυνη ακροδεξιά κατρακύλα όλων εκείνων που θέλουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες πάνω στο «προσφυγικό» και τις αγωνίες των κάτοικων της Γέρας, αλλά και όλου του νησιού, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία!
Δείτε το βίντεο – Δυναμώστε τον ήχο !

Latest..

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ

ΧΙΟΣ : Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε για ένα νεογέννητο μωρό από τη Χίο σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα με τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας το νεογνό λίγων ωρών που … [Read More...]