Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά τη δέσμευση των υποψηφίων για τις ιαματικές πηγές

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Ανοιχτή επιστολή προς τις υποψήφιες Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Καλυμνίων, αποστέλλει η διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, ζητώντας την ενεργοποίηση και δέσμευσή τους όσον αφορά στην ταχύτατη ολοκλήρωση του έργου των ιαματικών θερμοπηγών στο νησί:
Πάγια θέση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου είναι να προασπίζει και να ενδιαφέρεται για την υγεία των συνανθρώπων μας.
Επιθυμούμε προς το συμφέρον της υγείας της κοινωνίας να ενεργοποιηθείτε και να δεσμευθείτε όλοι σας ότι θα ολοκληρώσετε ταχύτατα μέσω διεθνούς διαγωνισμού το πολύ σπουδαίο έργο των ιαματικών θερμοπηγών του νησιού μας.
Αυτό θα είναι ένα σπουδαίο έργο υποδομής και προοπτικής για τον τόπο μας που θα δώσει υγεία σε πολλούς συνανθρώπους μας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι αλλοδαποί και επίσης θα δώσει πολλές θέσεις εργασίας τόσο σε ιατρούς όσο και σε άλλα επαγγέλματα.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                                   Ο γραμματέας
Γεράσιμος Αποστολάτος                             Μιχαήλ Μαύρος
Κοινοποίηση:Κάνε Like στο:Μου αρέσει! Φόρτωση…
Σχετικά

Latest..

Πάσχα στα… μαυροπαπουτσίδικα

ΧΙΟΣ : Θα γυρίσω τον χρόνο λίγο πίσω. Στη δεκαετία του 1960. Το σκηνικό των παιδικών μου αναμνήσεων σε τούτο το άρθρο είναι τα καταστήματα στους πρώτους κάθετους δρόμους, αριστερά … [Read More...]