Ο ιδεαλισμός και η φασιστική εξόντωση των ιδεών

ΧΙΟΣ : Λένε ότι, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…Έτσι την πάτησα και εγώ, όχι για τις κοινωνικό-πολιτικές μου αναλύσεις και απόψεις, αλλά για κάνα δυο παραμυθάκια εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και μυθοπλασίας. Αυτό τους ενόχλησε περισσότερο και όχι το γεγονός ότι οι εχθροί της πατρίδας μας, που θέλουν να μεγαλώσουν τις δικές τους πατρίδες, έχουν βγάλει νύχια και δόντια από γύρο γύρο και απειλούν την ύπαρξη και την ζωή μας. Αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή οι τούρκοι, συντονισμένοι με τους Γερμανούς, τους Αλβανούς και σκοπιανούς συμμάχους τους, απειλούν όλοι μαζί να μας καταβροχθίσουν, το έχω αναδείξει μιλώντας πρώτος για την ύπαρξη μουσουλμανικού ΟΗΕ, γερμανοτουρκικού άξονα και εξισλαμισμό όχι απλώς των Εξαρχείων, πράγμα που έχει ήδη συμβεί αλλά του Δυτικού ριζοσπαστισμού γενικός, ενώ η κυβέρνηση μας, ψήφους και βουλευτές ηγόραζε…
Τελικά, όλοι αυτοί οι πρώην νυν και μελλοντικοί δημόσιοι υπάλληλοι, που έχουν ευθυγραμμίσει αναγκαστικά, τη λογική και την κουλτούρα τους, με την λογική και την κουλτούρα της βρικολακιασμένης και από καιρό νεκρής αριστεράς, Σοβιετικού τύπου, που κατασπαράζει σήμερα τους έλληνες φορολογούμενους, που βρίσκονται εκτός δημοσίου τομέα, άρχισαν να με κριτικάρουν, λέγοντας ότι τα τρία τελευταία κείμενα που δημοσίευσα είναι πολύ ιδεαλιστικά. Εννοείται ότι πρόκειται για ανθρώπους που λένε και κάνουν ότι πει το Κόμμα, το οποίο όμως σαν μαρξιστικό (…) απορρίπτει τον ιδεαλισμό μου και τον ονομάζει φασιστικό επειδή είναι ελληνικός και προωθεί τα ελληνικά ιδεώδη.
Αντιθέτως όταν πρόκειται για τον ισλαμικό ιδεαλισμό τότε είναι όλα καλά για τους «μαρξιστές» επειδή αυτές οι ιδεολογίες ταυτίζονται σαν ριζοσπαστικές που είναι με αποτέλεσμα όλα να εγκρίνονται, να προστατεύονται και να προωθούνται από το Κόμμα.
Έτσι, για τα κείμενα που δημοσίευσα, με τίτλο (Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και Έρωτας, Η αγάπη και Η αγαπημένη ιστορία του Θεού)με κατηγόρησαν για ιδεαλισμό, τον οποίο εξισώνουν με το φασισμό, έτσι, για να μου τη φέρουν όπως ακριβώς κάνει και ο Ερντογάν που ονομάζει φασίστες και τρομοκράτες όλους όσοι δεν του κάθονται φρόνημα…
Σε αυτούς που τρώνε σανό, ο Τσίπρας και ο Ερντογάν, προωθώντας την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λένε τα περί φασισμού για να τους ψαρώνουν και στη συνέχεια τους λένε ότι τα λεφτά, ρε ούριοι, για την προώθηση του Ισλάμ στην Ελλάδα, (εισβολή, κατοχή, στέγαση, διατροφή, νοσοκομειακή περίθαλψη) δεν τα πληρώνουμε εμείς. Τα πληρώνουν οι ευρωπαίοι (φορολογούμενοι), κόβοντας όμως τη λέξη φορολογούμενοι, για να μην το καταλάβουν οι ούριοι, οι οποίοι εκτός από ούριοι είναι και ευρωπαίοι φορολογούμενοι δηλαδή είναι και κερατάδες και δαρμένοι.
Για τους ψαγμένους είναι βέβαια γνωστό, ότι ο φασισμός και ο ναζισμός έχουν γεννηθεί και έχουν θεριέψει, όχι μέσα σε φιλελεύθερα περιβάλλοντα, αλλά μέσα σε τέτοια καθεστώτα ακραίου κρατισμού και θεοποιημένου Δημοσίου τομέα του οποίου το πιο επιτυχημένο πείραμα ήταν βέβαια αυτό της σοβιετικής ένωσης, θεός σχωρέσ’ την εξ ου και το «βρικολακιασμένη Αριστερά».
Οι όροι φασισμός και φασίστας ναζισμός και ναζί δεν δημιουργήθηκαν όμως για να περιγράψουν οποιονδήποτε κακούργο της ιστορίας, της γειτονιάς σας, ή έστω τον Στάλιν αλλά γεννήθηκαν σε μια συγκεκριμένη περίοδο και θέριεψαν μέσα στα ολοκληρωτικά καθεστώτα του μεσοπολέμου και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου και μάλιστα οι αριστεροί φασίστες του Μουσολίνι και οι ναζί του Χίτλερ ήταν πολύ περήφανοι για αυτό που ήταν. Αν δεν είχαν αντεπιτεθεί οι κακοί αμερικάνοι, (οι ιμπεριαλιστές), και δεν είχαν κάνει την απόβαση στην Νορμανδία με χιλιάδες νεκρούς, για να απελευθερώσουν την Ευρώπη από τους Γερμανούς, ίσως τώρα να ήμασταν όλοι σοσιαλδημοκράτες δηλαδή φασίστες και ναζί.
Έτσι, ίσως ακόμα και εγώ να ήμουν σήμερα ένας επιτυχημένος δημόσιος υπάλληλος, θεός φυλάξει και να έγραφα «Την αγαπημένη ιστορία του Θεού» αντικαθιστώντας τη λέξη Θεός με τη λέξη Κόμμα για να μην κατηγορηθώ σαν ιδεαλιστής. Δηλαδή: «Μια φορά και έναν καιρό ζούσε ένας μυστήριος άνθρωπος που τον αγαπούσε και τον άκουγε, όχι ο Θεός αλλά ο κομματικός μηχανισμός. Οι άνθρωποι τον σέβονταν γιατί ήταν ο κομματικός διαμεσολαβητής και ρουσφετολόγος που δεν τους χαλούσε χατίρι. Έτσι τους συγκέντρωνε μια φορά το χρόνο εκεί γύρο στις γιορτές του νέου κομματικού έτους, την περίοδο των παροχών και των επιδομάτων, και τους οδηγούσε στα βουνά σε μια ονειρική τοποθεσία, όπου όλοι μαζί συμμετείχαν σε μια τελετή με μια εστία φωτιάς στο κέντρο του κύκλου των χαμένων πολιτών. Στην πυρά καιγόταν τα ιδεαλιστικά παραμυθάκια περί βιοποικιλότητας, φιλελευθερισμού και γενικά ότι δεν προωθεί τη φασιστική μονοκαλλιέργεια του κράτους και του κόμματος.»
Το αριστερό παραμυθάκι, με το οποίο έχουν μεγαλώσει πολλοί από εμάς, τελικά, φαίνεται σα να μη διαφέρει και πολύ από τα άλλα παραμυθάκια μόνο που η ανυπαρξία θεού, την οποία υποστηρίζει θεωρητικά ο ιστορικός υλισμός του Μαρξ, αποδείχτηκε τελικά ότι είναι μια πολύ βολική ιδέα για αυτούς που ονειρεύονται να γίνουν θεοί οι ίδιοι ή έστω χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη. Αυτή η βολική ιδέα, δηλαδή η ανυπαρξία θεού, είναι που παράγει την ασέβεια, την αλαζονεία και τελικά τον φασισμό των ολοκληρωτικών καθεστώτων, που βασίζονται στο ιερατείο της γραφειοκρατίας και σε ένα καταπιεστικό και διεφθαρμένο δημόσιο τομέα. Αυτός στην αρχή κυβερνά με το ρουσφέτι, κρυμμένος πίσω από τους εκλεγμένους από το λαό πολιτικούς, τους οποίους συχνά διαφθείρει, και στη συνέχεα αυτονομείται και γίνεται χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αυτό έχει συμβεί στην Ελλάδα με την κυβέρνηση των δημοσίων μας υπαλλήλων που έχει κάτσει στο σβέρκο μας. Αυτούς δηλαδή που ακόμα και τώρα που τα βυζιά του λαού δεν τρέχουν πια γάλα άλλα αίμα, αυτοί συνεχίζουν να τον αρμέγουν με βροχή απαιτήσεων, αναδρομικών, επιδομάτων, αυξήσεων, προσλήψεων, απεργιών συντονισμένων με υπουργικές αποφάσεις, που νοθεύουν την νομοθετική διαδικασία και νομιμοποιούν το φασισμό αυτών που έχουν στρογγυλοκαθίσει πάνω στα αιματοβαμμένα οικονομικά πλεονάσματα του λαού. Κράτος βρικόλακας.
Ο λαός έχει χάσει τον έλεγχο του δημοσίου τομέα, δηλαδή έχει χαθεί ο έλεγχος του ελληνικού κράτους και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται οι εχθροί μας, που μας διαλύουν συστηματικά για να μεγαλώσουν και να πλουτίσουν τις δικές τους πατρίδες κλέβοντας τα ψάρια και τις αρκούδες μας…
Ο ελληνικός λαός πρέπει να ανακαταλάβει και να εξορθολογήσει τις δομές του κρατικού μηχανισμού, δείχνοντας στους υπαλλήλους τους, ποιος είναι το αφεντικό απαιτώντας σεβασμό και εντιμότητα, αν και προς το παρόν, λόγο του εχθρικού γερμανοτουρκικού περιβάλλοντος, πρέπει ο δημόσιος τομέας να λειτουργήσει αποκλειστικά, με την εθελοντική εργασία όλων μας μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να δούμε εάν και πότε θα μπορέσουμε να ξαναπληρώσουμε δημοσίους ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ. Έτσι ίσως καταφέρουμε να προετοιμαστούμε και να αντέξουμε τη θύελλα που ξεσήκωσε η πεταλουδίτσα της αριστεράς σε όλη τη γραμμή των συνόρων μας και να σώσουμε την πατρίδα και το δικό μας τρόπο ζωής από τις μεσαιωνικές πρακτικές και τις θηριωδίες των εχθρών μας.

Latest..