Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΧΙΟΣ : Πρωτοφανή πράγμα συμβαίνουν και πάλι στο Ν.Π. Δήμου Χίου με πρωταγωνιστή τον διορισμένο από τον Βουρνού Πρόεδρο, Π. Καμπούρη. Συγκεκριμένα ο κ. Καμπούρης, ο οποίος έχει χρεώσει το Ν.Π. Δήμου Χίου με χιλιαδες ευρώ από τις αποτυχημένες εισπρακτικά συναυλίες του καλοκαιριού, ετοιμάζεται να παραχωρήσει το Ιωνικό Κολυμβητήριο, που είναι ιδιοκτησία όλων των Χιωτών, στα ιδιωτικά αθλητικά σωματεία κολύμβησης και πόλο.
 
Ο κ. Καμπούρης εκτός από το Ιωνικό Κολυμβητήριο παραχωρεί και τα έσοδα που προέρχονται από την ελεγχόμενη είσοδο, ένα ποσό της τάξεως των 30.000 ευρώ περίπου.
 
Με απλά λόγια ο κ. Καμπούρης κάνει δώρο το κολυμβητήριο, μια πράξη που θα πρέπει να ελεχθεί από τον Εισαγγελέα και τις λοιπές αρμόδιες αρχές που ελέγχουν τις αποφάσεις των Δήμων.
 
Πέρα από εκεί ο κ. Καμπούρης ζητά από τα σωματεία να προσλάβουν προσωπικό, κάτι που ο ίδιος δεν μπόρεσε να περάσει μέσω ιδιωτικής εταιρείας. Το σχέδιο του αυτό τότε είχε μπλοκάρει η επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου. Άραγε τώρα ποιοι θα προσληφθούν μέσω των σωματείων και κάτω από ποιες προϋποθέσεις…;

Ρωτάμε:
Ποιο είναι το όφελος του δήμου από την παραχώρηση του κολυμβητηρίου;
 
Αυτό είναι ή δεν είναι ακραία ρουσφετολογική πολιτική εν όψει εκλογών;
Με ποιο δικαιώμα παραχωρούν ένα δημοτικό κτίριο σε ιδιώτες;
Ο εισαγγελέας και οι λοιπές αρμόδιες αρχές θα ελέγξουν τη νομίμοτητα των σχεδίων αυτών;
Αν δέχτουμε ότι υπάρχει νομιμότητα, είναι ηθικό αυτό;

Παραθέτουμε αυτούσιο το προσχέδιο παραχώρησης του Ιωνικού Κολυμβητηρίου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
 

Latest..

Χρηματοδότηση 8.000.00 ευρώ για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις σε Σάμο και Β. Αιγαίο

ΣΑΜΟΣ: Με 8 εκατομμύρια ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα ενισχυθούν τουριστικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη Σάμο και τα άλλα νησιά των νομών … [Read More...]