Ο Ξενοφών Μαυραγάνης υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Εριφύλης Χιωτέλλη

ΛΕΣΒΟΣ:
Ο Πρόεδρος της Λέσχης Πλωμαρίου “Βενιαμίν ο Λέσβιος”, κ. Ξενοφών Μαυραγάνης, ανακοινώθηκε από τον συνδυασμό “Με Πυξίδα Τον Πολίτη” με επικεφαλής την Εριφύλη Χιωτέλλη, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου.
Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΠΥΞΙΔΑ της Εριφύλης Χιωτέλλη, θα είναι ο Ξενοφών Ε.Μαυραγάνης, πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ.
Ο Ξενοφών Μαυραγάνης, είναι νομικός, δημοσιογράφος και συγγραφέας με έξι μέχρι σήμερα βιβλία, που έχουν επίκεντρο το Πλωμάρι.
Υπήρξε για 12 χρόνια (1979-1991) δημοτικός σύμβουλος Καλαμαριάς, διευθυντής ραδιοφωνίας βορείου Ελλάδος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ) και της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, έχοντας βραβευθεί με το βραβείο ΜΑΡΚΙΔΕΣ-ΠΟΥΛΙΟΥ, του μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜΘ.
Τα τελευταία δώδεκα χρόνια είναι πρόεδρος της ΛΕΣΧΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, που μαζί με τους συνεργάτες του μέλη του δ.σ. αναμόρφωσε πλήρως την λειτουργία της και τους σκοπούς που υπηρετεί.

Latest..

Συμβαίνει τώρα: Αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτό είναι το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη Μαρινάκη στην κεντρική αγορά της Μύρινας Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μπήκε … [Read More...]