Ο Στέλιος Ρόκκος κάνει άνω κάτω το The Voice! (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ:

O Στέλιος Ρόκκος θα εμφανιστεί το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου στο Voice και στο trailer φαίνεται πως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Ξαφνικά, εκεί που περιμένουν να εμφανιστεί ο διαγωνιζόμενος, βγαίνει στη σκηνή ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος κάνει νόημα στον κόσμο να μη μιλήσει.
Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκινάει να ερμηνεύει το “Έμεινα εδώ” με τους κριτές να μένουν άφωνοι.
Πρώτη, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, πατάει το κουμπί η Έλενα Παπαρίζου, ενώ ακολουθεί ο Σάκης Ρουβάς με ένα βλέμμα απορίας στο πρόσωπό του.
Πάνος Μουζουράκης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη πάτησαν με τη σειρά τους το κουμπί και με έκπληξη συνειδητοποιούν ποιος είναι πάνω στη σκηνή.
Η έκπληξη όμως θα συνοδευτεί από μία καταπληκτική ατάκα του όταν εξηγούσε ότι λόγω της έλλειψης των δύο κριτών του Voice από τις πρόβες του νυχτερινού μαγαζιού έχει αναγκαστεί να κάνει τα πάντα μόνος του.
Να κάνει τις πρόβες της Παπαρίζου, να κάνει τις πρόβες του Ρουβά και να έχει βάλει στον κ#λ0 ένα πινέλο και να βάφει μπλε τον τοίχο του μαγαζιού, με την τελευταία ατάκα να «διαλύει» τους πάντες στο στούντιο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Ένας καλός οιωνός!

ΧΙΟΣ : Θεωρώ καλό οιωνό Συνεργασίας του Δημοτικού συμβουλίου την τοποθέτηση του Βασίλη Μυριαγκού ως προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ για τους εξής συγκεκριμένους λόγους.1) Πρώτο και το καλύτερο … [Read More...]