Ο Ταξιάρχης Βέρρος ανάρτησε ίσως την φωτογραφία της χρονιάς…

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Ταξιάρχης Βέρρος μαζί με αντιπροσωπεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου βρίσκεται στην Κύπρο καλεσμένος στην γιορτή για τα 80 χρόνια του Δήμου Λευκονοίκου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του ο Δήμαρχός : “Καλέσαμε αντιπροσωπία του Δήμου να παραστεί στην εκδήλωση της μάχης του Κλαπάδου, ημέρα απελευθέρωσης του νησιού στις 8/12,με την ευχή την επόμενη φορά, να μας καλέσουν στην γιορτή της απελευθέρωσης του Λευκόνοικου”Αξίζει να τονιστεί ότι ο πρώην Δήμος Μήθυμνας στο παρελθόν είχε αδελφοποιηθεί με το το Δήμο Λευκονοίκου.  
Από την επίσκεψή του στη Κύπρο αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι η φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον Στρατή Ζαφείρη ( τωρινοί συνεργάτες – πρώην αντίπαλοι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές). Μια φωτογραφία που αν έχει κάποιος την καλή διάθεση μπορεί να διαβάσει πολλά μηνύματα και να βρει πολλές νότες αισιοδοξίας για το “πέταγμα” που είναι έτοιμος να κάνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου. 
Την φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook ο Ταξιάρχης Βέρρος την συνοδεύει με το παρακάτω σχόλιο: 
“Αν μου έλεγε κάποιος πριν ένα χρόνο ότι του χρόνου τέτοια μέρα θα έκανα ψιλοκουβεντούλα (σοβαρή όμως) με τον Στρ. Ζαφείρη περπατώντας στο λιμάνι της Κηρύνειας θα του έλεγα ότι είσαι τρελός.”
 ( Η φωτογραφία είναι από την Αφρροδίτη Βατή).

Latest..

Ένας καλός οιωνός!

ΧΙΟΣ : Θεωρώ καλό οιωνό Συνεργασίας του Δημοτικού συμβουλίου την τοποθέτηση του Βασίλη Μυριαγκού ως προέδρου της ΔΕΥΑΝΧ για τους εξής συγκεκριμένους λόγους.1) Πρώτο και το καλύτερο … [Read More...]