Ο Ταξιάρχης Βέρρος υποψήφιος Δήμαρχος – Τι ανακοίνωσε

ΛΕΣΒΟΣ: Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook ο Ταξιάρχης Βέρρος ανακοίνωσε την κάθοδό τους στις εκλογές :
&.Ενας πυρήνας-80 είμασταν για όσους ψάχνονται απο τις Δ.Ε της Βόρειας και Δυτικής Λέσβου-παλιών αυτοδιοικητικών αλλά και πολλών νέων που θέλουν να ασχοληθούν με την τοπική Αυτοδιοίκηση ,συναποφασίσαμε χτες ότι θα αποτελέσουμε δημοτική παράταξη που θα διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών μας, στον νέο Δήμο που θα προκύψει ,απο την διάσπαση του Δήμου Λεσβου,εάν και όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.
Μια δημοτική παράταξη πέρα και έξω απο κομματικούς μηχανισμούς,δεσμεύσεις και ιδεολογικές αγκυλώσεις,που θα εργαστεί με τον δημότη και για τον δημότη και μόνο.Βεβαίως υπάρχουν και θα υπάρξουν οι &.παραδοσιακές&. πιέσεις από τους μηχανισμούς ,αλλά ,αν δεν ασχολείσαι με τα κοινά για βιοπορισμό,αν δεν σε ενδιαφέρουν οι τίτλοι και τα αξιώματα αλλά η προσπάθεια σου συνίσταται στο να βελτιώσεις την ποιότητα ζωής της οικογένειας σου και των οικογενειών των συνδημοτών σου,να δημιουργήσεις -όσο ειναι δυνατόν–συνθήκες κατάλληλες ώστε να μεινουν τα παιδιά σου και τα παιδιά των συνδημοτών σου στον τόπο τους και να προσπαθήσεις να αφήσεις κάτι καλό στο έρμο τούτο νησί,θα πέσουν στο κενό.
Στην χτεσινή συνάντηση δήλωσα και την πρόθεσή μου να αποτελέσω τον επικεφαλής του συνδυασμού αυτού, σαν primus inter pares (και το εννοώ).Αποφασίσαμε στο αμέσως προσεχές διάστημα να επισκεφτούμε ολες τις Δημοτικές Ενότητες που θα αποτελέσουν τον νέο Δήμο και να ενισχύσουμε την κίνηση μας περαιτέρω.
Συμφωνήσαμε επίσης οτι στην περίπτωση που η διάσπαση δεν θα γίνει , να συζητήσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας ,αρνούμενοι να γίνουμε αυτοδιοικητικοι παρίες.&.
Είχε προηγηθεί την Κυριακή η πρώτη συνάντηση σε ξενοδοχείο στην Σκάλα Καλλονής έχοντας στο πλευρό του τον πρώην Δήμαρχο Καλλονής Άρη Ελευθερίου και  Ραλλού Κράλλη Κωνσταντέλλη.  Βέβαια παραμένει το ερώτημα τι θα γίνεις αν δεν σπάσει ο Δήμος Λέσβου.

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]