Ο ΧΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΧΙΟΣ : Εδώ και αρκετό καιρό η ChiosPress είχε αποκαλύψει ότι πρώην δήμαρχος Αμανής, Γ. Χρίτης θα είναι υποψήφιος με τον Κ. Τριαντάφυλλο και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητά του. Πρόκειται σίγουρα για ένα βαρύ όνομα από την Αμανή, που θα δώσει την έδρα της Δημοτικής Ενότητας στον Κ. Τριαντάφυλλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με τη ΣυμμαΧία Αξιών του Κώστα Τριαντάφυλλου. Αυτή δεν είναι απόφαση που πήρα από τη μια στιγμή την άλλη.  Η αξιοπιστία και η συνέπεια του Κώστα, το όραμά του για τα χωριά της Χίου και κυρίως για την δική μας περιοχή, το πρόγραμμα που δούλεψε με σοβαρότητα όλο αυτό το διάστημα, η πολυσυλλεκτικότητα της «ΣυμμαΧίας Αξιών» και φυσικά η αγάπη μου για την Αμανή, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση.  Θεωρώ καθήκον μου να μεταδώσω την εμπειρία μου και να συνεχίσω με την ίδια αγωνιστικότητα και ανιδιοτέλεια τις καθημερινές μου προσπάθειες για την Αμανή και τα χωριά της.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χρίτης.
Με τη σειρά του ο κ. Τριαντάφυλλος υπογράμμισε: «Η εμπειρία του Γιώργου Χρίτη στην αυτοδιοίκηση, η αγάπη του για την Αμανή και η αδιαμφισβήτητη γνώση των προβλημάτων της περιοχής και της καθημερινότητας των κατοίκων, τον καθιστούν άξιο σύμμαχο και σημαντικό συνεργάτη, ώστε να προχωρήσουμε μαζί στις αλλαγές που έχει ανάγκη η Χίος και ειδικότερα τα χωριά της».

Latest..