ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΜΕ

ΧΙΟΣ : Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Αρκετά χρόνια πέρασαν μέχρι να γίνει κατανοητό σε όλους ποιό είναι το μέλλον το οποίο σχεδιάζεται για τα νησιά μας.
Τι και αν η Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ αναφερόταν λεπτομερώς για τι πρόκειται να συμβεί από το 2016;
Οι προσωπικές φιλοδοξίες αιρετών, οι κομματικές γραμμές, οι ιδεοληπτικές προσεγγίσεις ,τα συμφέροντα οικονομικά η μικροπολιτικάντικα, ηθελημένα δεν άφηναν χώρο στις βαπτισμένες από τους παραπάνω ως…ακραίες προσεγγίσεις.
Μιλάμε για τέτοια πολιτική διορατικότητα.
Έφθασαν στο σημείο να συντάσσονται με τους καταστροφείς και τους Ύπατους Αρμοστές, να αναπαράγουν αμάσητο ότι τους σερβίριζε η ξένη προπαγάνδα, ενώ κάποιοι άλλοι πιο πονηροί ήταν κρυμμένοι και περίμεναν την ευκαιρία να ξεπροβάλουν σαν όψιμοι πατριώτες με περισσό επαναστατικό οίστρο!!
Αυτά που έλεγε η Παγχιακή επιτροπή αγώνα εδώ και χρόνια δυστυχώς για όλους μας και για την Χίο μας έχουν επαληθευτεί. Υπάρχει όμως το πλαίσιο διεκδίκησης τόσο επίκαιρο όσο ποτέ .
Τόσο επίκαιρο και διαχρονικά αδιάψευστο που πλέον το έχουν ασπαστεί όλοι.
Να λοιπόν οι αμετακίνητες θέσεις της Παγχιακής επιτροπής από το 2016.

Gepostet von Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ am Freitag, 14. Oktober 2016

Η τωρινή κυβέρνηση νομίζει ότι συνορεύουμε με το Λουξεμβούργο και όχι με την Τουρκία! Προσπαθεί με κινήσεις απελπισίας, σπέρνοντας τον διχασμό να πείσει ότι έχει σχέδιο έχοντας σαν μοναδικό στόχο την αύξηση της χωρητικότητας για την εξυπηρέτηση των ροών και της Ευρώπης .
Προφανώς και δεν ψηφίστηκε να γίνει κυβέρνηση τάζοντας στα ακριτικά νησιά ότι θα δημιουργήσει μεγάλες πολυφυλετικές- μουσουλμανικές πόλεις-φυλακές την ίδια ώρα που οι υπερπτήσεις μαχητικών πάνω απο αυτά και οι διεκδικήσεις του γείτονα είναι πιο ξεκάθαρες και πιο απροκάλυπτες απο ποτέ.”
 

Latest..

SamosSport.gr: Ζωντανές μεταδόσεις

ΣΑΜΟΣ: Το Σάββατο 18/01/19 και ώρα 19:00 ο Κέρκης Μαραθοκάμου Σάμου θα υποδεχτεί την ομάδα  Γ.Ε. Ηρακλείου, στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου . Αγώνας της 11ης … [Read More...]

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΧΙΟΣ : Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, σήμερα, μεταξύ του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Αντώνη … [Read More...]

KAI OI MHXANIKOI ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΚΕΚΑ

ΧΙΟΣ : Η Ν.Ε. Χίου του ΤΕΕ/T. ΒΑ. Αιγαίου έπειτα από τη συμμετοχή και την παρακολούθηση των ειδικών συσκέψεων/συνεδριάσεων της Περ. Βορείου Αιγαίου και του Δημοτικού Συμβουλίου … [Read More...]