ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ: ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΧΙΟ

ΧΙΟΣ : Η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Μετά από τρία χρόνια , το μεταναστευτικό πρόβλημα εξακολουθεί να είναι στην πρώτη γραμμή για τα ακριτικά μας νησιά. Αυτή την φορά αντέδρασε η Σάμος, με μία τεράστια συγκέντρωση για τα δεδομένα του νησιού εναντίον των νέων σχεδίων της κυβέρνησης.Αντιδράσεις υπήρξαν και στην Λέσβο.
Αυτό που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια στην Χίο με τις δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των απλών πολιτών της , συνεχίζεται τώρα και στα υπόλοιπα νησιά. Και θα συνεχίζεται γιατί το… μεταναστευτικό ήταν και είναι εδώ μαζί με την καταστροφική διαχείριση του για τα νησιά.

ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. Αναζητούνται οι νέοι πρόθυμοι για να φορτωθούν το πρόβλημα.
Έτσι για να μην ξεχνάμε το τι έχει προσφέρει στο νησί μας η γενική αντίδραση όλων, που πρωτοεκδηλώθηκε από την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ, όταν αιρετοί κατηγορούσαν απλούς πολίτες ως ακραία στοιχεία (ή επιμελώς κρυβόντουσαν) , συντασσόμενοι πλήρως με την κυβερνητική πολιτική.
Στη Σάμο εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να πεισθεί η τοπική κοινωνία για την δημιουργία νέου κέντρου Χοτ-Σποτ μετά από την ”πετυχημένη” λειτουργία του πρώτου (υποτίθεται ότι θα κλείσει το πρώτο).
Με την ίδια ακριβώς πολιτική επιχειρούν για άλλη μία φορά να ξεγελάσουν ΚΑΙ το νησί μας ανακοινώνοντας ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (δηλαδή νέο Χοτ-Σποτ) με την αναζήτηση έκτασης για να μεταφέρουν όπως ισχυρίζονται την ΒΙΑΛ (*).
Βέβαια η μόνη ”επένδυση” που είδαμε στο νησί μας τα τελευταία χρόνια ήταν η ΒΙΑΛ, όταν συντάχθηκαν μαζί, οι κύριοι Βουρνούς και Μουζάλας για την καταστροφή της Χίου.
Διαβάζοντας προσεκτικά τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος , θα διαπιστώσει εύκολα κανείς ,ότι δύσκολα θα υπάρξει ιδιοκτησία τέτοιων διαστάσεων με ανάγλυφο κλίσης <5% που θα καλύπτει συγχρόνως όλες τις υπόλοιπες απαιτήσεις. Ο χρόνος των εθνικών εκλογών πλησιάζει, και το εμπόριο ψεύτικης ελπίδας για τους κατοίκους των Καμποχώρων από την κυβέρνηση , μόλις άρχισε .Αλλωστε η μη εξεύρεση νέου χώρου αποτελεί μια άριστη νομική δικαιολογία για το υπουργείο ώστε να διεκδικήσει την συνέχιση λειτουργίας της ΒΙΑΛ.
Η απάντηση που θα πάρουν όλοι οι υπεύθυνοι για την υποβάθμιση του τόπου μας από το λαό της Χίου, θα είναι συντριπτική .
(*) https://diavgeia.gov.gr/…/67%CE%9C%CE%9B465%CE%A7%CE%98%CE%…
 
 

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]