Πανδαισία γεύσεων και παράδοσης στις Πατήθριες με πρωταγωνίστρια την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Μια γερή δόση από καλύμνικη φιλοξενία, καλύμνικες γεύσεις και καλύμνικη παράδοση πήρε η γνωστή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σήμερα το απόγευμα στις Πατήθριες, μέσα και έξω από τον «Μπακαλόγατο», όπου τις έγινε θερμότατη υποδοχή.
Η επίσκεψή της στην Κάλυμνο έγινε με την ιδιότητα της Πρέσβειρας της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης που για το 2019 έχει ανακηρυχθεί το Νότιο Αιγαίο και στο πλαίσιο της δράσης «Οι μαμάδες του Αιγαίου γνωρίζουν καλύτερα – Aegean mamas know best».
Στις Πατήθριες, την παλιά γειτονιά των μηχανικών και δυτών, επάνω στο πεζόδρομο η κ. Μπαρμπαρίγου –συνοδευόμενη και από μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων- παρακολούθησε τοπικούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Καλύμνου, γεύτηκε πιάτα της τοπικής γαστρονομίας που βασίστηκαν τόσο στα θαλασσινά όσο και στα κτηνοτροφικά προϊόντα και το εξαιρετικό μέλι του νησιού, τα οποία ετοίμασαν οι σεφ των εστιατορίων της Καλύμνου, μέλη συλλόγων αλλά και Καλυμνιές που φημίζονται για τις μαγειρικές τους ικανότητες και τα νοστιμότατα πιάτα τους.
Προσκοπάκια δημιούργησαν το ζυμάρι τους και έφτιαξαν κουλουράκια ώστε να μυηθούν στις γεύσεις του τόπου.
Η κ. Μπαρμπαρίγου δήλωσε ενθουσιασμένη από την υποδοχή και τη φιλοξενία, σημείωσε πως το νησί έχει πολλά πράγματα να δείξει σε έναν επισκέπτη, ενώ στις λίγες ώρες που βρέθηκε στην Κάλυμνο ξεναγήθηκε στα αξιοθέατά της, ενώ παρακολούθησε και κατάδυση με σκάφανδρο από τον Δημήτρη Νυστάζο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχώς ήταν με το κινητό στο χέρι και μετέδιδε live στη σελίδα της στο facebook όλα όσα είχαν να κάνουν με την παραμονή της στην Κάλυμνο.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Latest..

Πρόσληψη παιδιάτρου στο δήμο Κω

ΚΩΣ: Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος : «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής … [Read More...]