ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη, θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας του Γιάννη Παληού. Ωστόσο η περίπτωση του Γ. Παληού δεν είναι η μοναδική, καθώς αρκετοί Χιώτες είναι αντιμέτωποι με κατασχέσεις, ενώ σε κάποιους οι διαδικασίες κατασχέσεις ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2019, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί πέτυχαν αναστολή εκτέλεσης της κατάσχεσής τους είτε με δικαστική απόφαση είτε ερχόμενοι την τελευταία στιγμή σε διακανονισμό.
 
Συγκεκριμένα αύριο η Alpha Bank βγάζει στο σφυρί ακίνητο στο Βασιλεώνοικο για οφειλές του ιδιοκτήτη 61.711,09 ευρώ. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 10 Χιώτες έχουν ήδη δει τις περιουσίες να κατάσχονται .
 
Οι τράπεζες που έχουν προχωρήσει σε διαδικασίες κατάσχεσης περιουσιών είναι εκτός από την Alpha Bank, η Πειραιώς, η Εθνική, η Eurobank και η εταιρεία CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΕ, μετά από ανάθεση της Alpha Bank.
 
Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γ. Παληού το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Χίου, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, θα δώσει το παρών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη το πρωί στις 10.00 έξω από την Alphabank της Απλωταριάς.

 

Latest..

Ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης αναδεικνύεται με τον πλέον εμπεριστατωμένο τρόπο

ΛΗΜΝΟΣ: Η προσπάθεια που καταβάλλουν εδώ και χρόνια ομογενείς και Αυστραλοί πολιτικοί αλλά και στρατιωτικοί για να αναδειχθεί ο ρόλος της Λήμνου στην εκστρατεία της Καλλίπολης … [Read More...]

Δ. Αβρομόπουλες: προτεραιότητες η αποσυμφόρηση των νησιών και η η αύξηση θέσεων στην ηπειρωτική χώρα

ΛΕΣΒΟΣ: Στην κατάσταση των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης στα ελληνικά νησιά και ειδικότερα στη Μόρια αναφέρθηκε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και … [Read More...]