ΠΑΟΚ: Κάναμε λάθος που δώσαμε την φανέλα στον Καμμένο…

ΛΗΜΝΟΣ:

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδωσαν τη φανέλα με τον αριθμό «12» στην πλάτη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμένο στο πλαίσιο της ΔΕΘ και της συζήτησης για τη νέα Τούμπα, προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ.
Και αυτό διότι η φανέλα με το «Νο12» είναι αφιερωμένη στον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών και δεν δίνεται σε κανέναν ποδοσφαιριστή.
Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράστηκε από τους οπαδούς του Δικέφαλου στις επαφές που είχαν με στελέχη της ΠΑΕ και σε αυτές οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παραδέχθηκαν ότι έγινε λάθος.
Γεγονός, που όπως λένε στελέχη της ΠΑΕ, δείχνει τη διάθεση της διοίκησης να «ακούει» τις απόψεις και να αναγνωρίζει τα λάθη της.

Latest..

ZHTOYN ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΧΙΟΣ : Ζητούν την αμεση σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να γίνει συζήτηση για τις αλλαγές στις αρμοδιότητες της αυτοδιοίκησης. Αναλυτικά η επιστολή τους: Στις 8 του … [Read More...]