Παρακαλώ μη μου μιλάτε . Ζω ένα όνειρο

ΛΗΜΝΟΣ: Η κυρία Άννα είναι καθηγήτρια μουσικής από τον Πειραιά. Μου ζήτησε να της βγάλω μία φωτογραφία με την οικογένειά της με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Βρέθηκε  στο κάστρο από τις 8 το απόγευμα και περίμενε υπομονετικά την έναρξη της συναυλίας. Η μικρή μας γνωριμία μου έδωσε το δικαίωμα να της μιλήσω.
Πως σας φαίνεται; τη ρώτησα σιγανά την ώρα που ο Γρηγόρης Μανινάκης τραγουδούσε  ”σε τούτα δω τα μάρμαρα.”
Παρακαλώ μη μου μιλάτε, μου είπε,  ζω  ένα όνειρο. Θα σας πω στο τέλος.
Πράγματι όταν η συναυλία τελείωσε μου ζήτησε συγνώμη που ήταν κάπως απότομη. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο , μου είπε. Τόσο όμορφο τοπίο και  τόσο καλή μουσική. Δεν πίστευα ότι βρίσκομαι μέσα σε αυτό το υπέροχο σκηνικό. . Ο κος Μανινάκης υπέροχος όπως και όλοι οι μουσικοί. Το μπουζούκι και το σαντούρι κελαηδούσαν . Οι χορεύτριες και οι χορευτές τέλειοι. Δικαιώθηκα που ήρθα στη Λήμνο μόνο και μόνο για την αποψινή βραδιά.
Η κυρία Άννα πήρε ένα κάθισμα από την κονσόλα, έδωσε και ένα αναλόγιο στο σύζυγό της – όπως μας ζήτησαν οι οργανωτές- και κατηφόρισε στο δρομάκι για την επιστροφή.
Πράγματι όλα τέλεια χτες βράδυ. Μέτρα ασφάλειας , ο χώρος της συναυλίας οροθετημένος με σκοινί, οι θεατές σεβάστηκαν το χώρο και τους διπλανούς τους.
Παρόντες οι βουλευτές: Χ Αθανασίου της Ν.Δ, ο Γιώργος Πάλλης και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης του ΣΥΡΙΖΑ. Το φεγγάρι του κ Καριακλή, που ”σκηνοθέτησε” την εκδήλωση, καταπληκτικό.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
limnos.news

Latest..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, και ώρα 8:30μ.μ το χορευτικό και το χορωδιακό τμήμα του Φάρου Βαρβασίου, θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια της Ερυθραίας Μικρά Ασίας στην … [Read More...]

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΧΙΟΣ : Όπως για το χρονικό διάστημα από την Παρασκευή 17-08-2018 έως και την Κυριακή 19-08-2018, η παραλιακή οδός του Κεντρικού Λιμένα Χίου και συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας … [Read More...]