ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΔΕΘ Ο ΚΑΡΜΑΝΤΖΗΣ

ΧΙΟΣ : Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για την ομιλία του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Μητσοτάκη βρέθηκε ο Στ. Κάρμαντζης και απαθανατίστηκε μαζί με τον Βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Μηταράκη. Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι οι δύο άντρες διατηρούν πολύ καλές πολιτικές σχέσεις.

Η παρουσία Κάρμαντζη στη ΔΕΘ δεν είχε απλά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά και συμβολικό, αφού προσπαθεί να ξεπεράσει την παρελθούσα διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία για τη φράση του: «Καλός Τούρκος, ο νεκρός Τούρκος».
 
Είναι επίσης γνωστό ότι ο κ. Κάρμαντζης ενδιαφέρεται για τον Δήμο Χίου, ωστόσο το πρόσωπό του συναντά ισχυρές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα στελεχών του κόμματος στη Χίο, ενώ στελέχη που βρίσκονται στη γραμμή Μητσοτάκη, θεωρούν ότι το προφίλ Κάρμαντζη δεν ταιριάζει στο προοδευτικό, μετριοπαθές και φιλελεύθερο προφίλ που θέλει ο κ. Μητσοτάκης για τη Νέα Δημοκρατία.
 
 
 
ΓΡΑΦΕΙ: Ο ΣΧΟΛΙΑΡΧΗΣ
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
 

Latest..

Σύλληψη 28χρονου στην πόλη της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Έναν άνδρα ηλικίας 28 ετών συνέλαβαν την Τρίτη στην πόλη της Σάμου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας του νησιού.Ο συλληφθείς είναι αλλοδαπός και σε βάρος του … [Read More...]