ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ»

ΧΙΟΣ : Η ΝΟ.Δ.Ε Χίου σε συνέχεια της παρουσίασης του βιβλίου «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΝΤ. ΜΠΟΥΡΝΙΑΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ» στη Χίο την 23/05/2018, οργάνωσε ανάλογη εκδήλωση στην Αθήνα στης 8/10/2018 στο αμφιθέατρο ¨Αντώνης Τρίτσης¨ του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων, παρουσία πλήθος κόσμου που μετέβει από την Χίο αλλά και συμπολίτες μας που διαμένουν στην πρωτεύουσα.
Η παρουσίαση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε από τον εξαιρετικό συντοπίτη μας ιστορικό Μιχάλη Βαρλά ενώ το παρών έδωσαν ο τέως Υπουργός Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, ο τέως Υπουργός Σταύρος Δήμας, οι Βουλευτές Χίου Νότης Μηταράκης και Κορίνθου Χρίστος Δήμας, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαιτάνης,  ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων Νίκος Κωστόπουλος και  ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Βορείου και Νοτίου Αιγαίου Θεμιστοκλής Καρινιωτάκης.
Από την παρουσίαση, αναδείχθηκε και πάλι η ισχυρή προσωπικότητα μιας εμβληματικής φυσιογνωμίας της πολιτικής ζωής της Ελλάδας μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο αλλά και η πλούσια εθνική, πνευματική και κοινωνική προσφορά του ανδρός.

Latest..

Η αδελφή του Άλεξ Μπορογίνα που έχασε τη ζωή του στη Μεσαριά απευθύνει έκκληση σε τυχόν μάρτυρες του δυστυχήματος

ΚΩΣ: Για αυτους που δεν γνωριζουν είμαι η αδερφή του Αλεξάνδρου Μπορογινα που έχασε τη ζωή του στο ατύχημα που έγινε στην επαρχιακή οδό Κω-Κεφάλου (μπροστά στο ζαχαροπλαστείο … [Read More...]