Παρών κι' ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ

ΧΙΟΣ : Άρχισα πλέον να γελάω και να αναρωτιέμαι για την τακτική και την ανευθυνότητα των πολιτικών κομμάτων πού σαν τα πρόβατα και γίδια όλοι μαζί αυτοί πού φορούν παρωπίδες πηγαίνουν στην κάλπη και με μεγάλο φανατισμό τούς ψηφίζουν και τούς στέλνουν στην Βουλή για να σηκώνουν το χεράκι τους και να λένε ΠΑΡΟΝ!Θυμήθηκα σήμερα ακούγοντας ότι για το νομοσχέδιο για την ανακούφιση και την αποκατάσταση στο ΜΑΤΙ όλα τα κόμματα τής Βουλής το υπερψήφισαν πλην τού ΚΚΕ πού και πάλι αναφώνησαν ΠΑΡΩΝ κι ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ λέω εγώ και αναλύω!
Υπήρχε παλαιότερα ένας Λοχαγός στον στρατό που στην πρωινή αναφορά του Λόχου όταν ο Επιλοχίας έπαιρνε αναφορά για να δει εάν είναι όλοι οι στρατιώτες παρόντες την στιγμή που αναφερόταν το όνομα τού κάθε στρατιώτη εάν κάποιος είχε κάποιο πρόβλημα το έλεγε αμέσως!
Επειδή αμέσως ό Λοχαγός τούς έκανε επιθεώρηση να δει εάν είναι άψογα ντυμένοι γυαλισμένοι, κουρεμένοι και ειδικότερα ξυρισμένοι, γιατί κρατούσε στα χέρια του ένα κομμάτι βαμβάκι και όταν έβλεπε κάποιον ότι δεν ήταν καλά ξυρισμένος τού χάιδευε το μάγουλο οπότε το βαμβάκι κολλούσε πάνω στα γένια και γινόταν σαν τον Άγιο Βασίλη με χακί στολή και γινόταν το κορόιδο τού Λόχου!
Ένας καράβλαχος στρατιώτης παμπόνηρος για να μην τού ρίξει καμπάνα, φυλάκιση δέκα ημερών μόλις ό επιλοχίας φώναξε το όνομα του φωναχτά λέει ΠΑΡΩΝ κι’ ΑΞΟΥΡΙΣΤΟΣ μήπως και γλυτώσει την φυλακή και προπαντός το βαμβάκι στο μάγουλο και την καζούρα των συναδέλφων του!
Λίγη ντροπή πλέον κυρίες και κύριοι τού ΚΚΕ, δεν σέβεστε ούτε τα 102 θύματα τής μεγάλης φωτιάς εγώ το λέω ολοκαύτωμα, πού πάντα το προβάλλετε και μιλώ για το μεγάλο ολοκαύτωμα, αλλά εδώ καθαρά πλέον φαίνεται ή ανευθυνότητα πού έχετε και δεν ψηφίζετε ακόμη και για τα αυτονόητα πού όλα τα κόμματα υπέρ ψήφισαν!
Δυστυχώς είχα κάποια συμπάθεια στο χώρο λόγω φιλίας μου με ορισμένους φανατικούς οπαδούς σας! Αλλά αρχίζω να μην σάς λαμβάνω καθόλου υπόψη μου και να σφυρίζω αδιάφορα γιατί είστε όλοι σας τής καλοπέρασης και τής καρέκλας σας!
Σέ όλα τα μεγάλα προβλήματα τού λαού και γενικώς τού τόπου μας πρέπει να υπάρχει ομοφωνία ομοψυχία Αδελφοσύνη και προπαντός υπευθυνότητα, αλλά εσείς την λέξη ευθύνη την έχετε διαγράψει από το λεξικό σας!
Εύχομαι σέ μελλοντικές σοβαρές για το λαό και τον τόπο μας ψηφοφορίες να ψηφίσετε με υπευθυνότητα έστω και με ΟΧΙ! Καλή φώτιση και καλά Μυαλά!

Χίος 12 Σεπτεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Latest..

Έτοιμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βοηθήσει τη Λέσβο στο μεταναστευτικό – Δηλώσεις από τη Νατάσα Μπερτό

ΛΕΣΒΟΣ: Την ετοιμότητα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές με κάθε τρόπο απέναντι στην αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς τα νησιά, δήλωσε η εκπρόσωπος … [Read More...]

Συνεδρίαση Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου – Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή

ΛΕΣΒΟΣ: Σε συνεδρίαση της νέας 15μελούς Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων βορείου … [Read More...]

Παρέμβαση Χριστόφα για αύξηση πόρων στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος»

ΛΕΣΒΟΣ: Παρέμβαση για το ζήτημα των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οικον ΙΙ – Β’ κύκλος» έκανε με επιστολή του στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. … [Read More...]