Περιφέρεια Β. Αιγαίου : Χορήγηση αδείας στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» της Λήμνου

ΙΚΑΡΙΑ:
Με απόφαση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου, χορηγείται άδεια λειτουργίας στην αθλητική εγκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκος Σαμαράς» ιδιοκτησίας Δήμου Λήμνου, που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Κάσπακα, στην περιοχή «Μαύρα Αμπέλια» της Λήμνου.

Σύμφωνα με το από 2/4/2019 πρακτικό της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Λήμνου, η αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις των άρθρων του Ν. 4479/2017, για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (αγώνες και προπονήσεις) με  αριθμό θεατών 1200, ενώ την 1η Απριλίου 2019 εκδόθηκε το σχετικό Πιστοποιητικό (ενεργητικής) Πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μύρινας.

Η άδεια ισχύει για δύο έτη από την χορήγησή της, εφόσον έναν μήνα πριν από τη λήξη του πρώτου από τη χορήγησή της έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση.

Latest..

Ποιος είναι ο Κώστας Μουτζούρης ; Οι σκέψεις του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Στους νησιώτες αυτοσυστήνεται ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας για το «Άλμα Ανάπτυξης» που θέλει να επιτύχει για τα νησιά του Β.Αιγαίου … [Read More...]

Άγνωστοι….προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ερωτηματικά εγείρει η καταστροφή χθες βράδυ από αγνώστους των αφισών που τοποθετήθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη … [Read More...]