ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ, ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ :  Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα «πόθεν έσχες» των Βουλευτών Ν. Μηταράκη και Α. Μιχαηλίδη για το 2015. Αναφορικά με τα εισοδήματα του Κ. Μηταράκη στην κυριολεξία θολώνει το μάτι, καθώς εκτός από τις υπερβολικά μεγάλες καταθέσεις έχει στην κατοχή του και μεγάλο αριθμό ακινήτων, εκ των οποίων κάποια είναι στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. Από απόσταση ακολουθεί, αλλά επίσης ξεφεύγει του μέτρου, ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος επίσης στην κατοχή του έχει αρκετά ακίνητα.
 
Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι δύο πλούσιοι, είναι αυτοί που εκπροσωπούν ένα νησί που η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του ανήκει στα μεσαία, χαμηλά και φτωχά εισοδήματα. Συνεπώς τίθεται το ερώτημα: πώς αμφότεροι μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες του λαού και ίσως αυτό εξηγεί και την ευκολία που και οι δύο έχουν ψηφίσει τα μνημόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΕΔΩ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΕΔΩ
 
 
 
 

Latest..

Πολύς ντόρος για το τίποτα… Οι οικίσκοι τακτοποιήθηκαν και προορίζονται για την Μόρια

ΛΕΣΒΟΣ: Τελικά ο Γιάννης Μουζάλας έκανε και πάλι αυτό που ήθελε…Αγνοώντας τις όποιες αντιδράσεις του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και των Δημοτικών Συμβούλων του, αλλά αγνοώντας … [Read More...]