Ποιος θα επιλύσει το πρόβλημα του Ίντερνετ στην Κω!;

ΚΩΣ :

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον Ο.Τ.Ε. και συγκεκριμένα με την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου. 
Πολλοί είναι οι αναγνώστες, που έχουν απευθυνθεί στην εφημερίδα μας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση, κάτι το οποίο βέβαια αντιμετωπίζουμε και εμείς σας εφημερίδα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε.
Καθημερινά, παρατηρείται το φαινόμενο συνεχών διακοπών στην παροχή διαδικτύου, χωρίς καμία ενημέρωση. Η συσκευή του ρουτερ αποσυνδέεται και συνδέεται μόνη της, δημιουργώντας προβλήματα κυρίως σε επιχειρήσεις, που η λειτουργία τους εξαρτάται απόλυτα από αυτό.  Εργασίες διακόπτονται στη μέση, το προσωπικό απασχολείται παραπάνω για να καλύψει τον χαμένο χρόνο, δημιουργώντας πολλαπλά κόστη. Όταν δηλώνεις βλάβη, το πρόβλημα πάντα καταλήγει να είναι το ρούτερ..Κι αν τελικά το πρόβλημα είναι τα ελαττωματικά ρούτερ γιατί δεν αποσύρονται;;; Για να μην αναφερθούμε στην ταχύτητα, που άλλη πληρώνεις και άλλη τελικά απολαμβάνεις..
Αυτό που προκαλεί τους πολίτες ωστόσο, είναι η πολιτική της εταιρείας. Όταν ο πολίτης έχει πρόβλημα η διαδικασία επίλυσης πάει με ρυθμούς χελώνας, ενώ όταν πρόκειται για καθυστέρηση στην πληρωμή του λογαριασμού, η διακοπή γίνεται σε χρόνο dt, χωρίς καμία διευκόλυνση.. Ενώ η επανασύνδεση μπορεί να γίνει μετά από μία μέρα…!!!
 

Latest..

Λήμνος: Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη στην Ελληνική επικράτεια | Προσφέρει απλόχερη φιλοξενία

ΛΗΜΝΟΣ : Written by: Βιργινία ΚαρβέλληΣυνέντευξη του κ. Χρυσόστομου Ψάρρα, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου και του κ. Στέλιου Μάντζαρη, Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, … [Read More...]