Ποιους διάσημους Έλληνες έβγαλε από τα ρούχα τους ο Λημνιός φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός για καλό σκοπό; (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Ο Λημνιός  διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος,  Κοσμάς Κουμιανός, ανέλαβε να βγάλει από τα ρούχα τους διάσημους Έλληνες  για καλό σκοπό!
Συγκεκριμένα πως αναφέρει το tlife.gr
Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων στις αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα.
Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.
Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου.
Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Η Μυρτώ Αλικάκη, η Κατερίνα Μισιχρόνη, ο Γιώργος Λιβάνης, ο Steve Milatos, η Κλεοπάτρα, o Βασίλης Τσιγκριστάρης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Ιλένια Ουίλιαμς είναι μερικοί αυτούς που πέταξαν τα ρούχα τους και χωρίς αμηχανία, αλλά με θάρρος και άνεση, μας έδειξαν μια εικόνα τους που δεν έχουμε συνηθίσει.

Αναμένουμε να δούμε ποιοι άλλοι φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννηση η μαμά τους

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..