ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑΘΗ

ΧΙΟΣ : Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χίου Μανώλης Στάθης μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ» , συνεχίζουν τις θεματικές επισκέψεις  στις διάφορες δομές  που άπτονται στην αρμοδιότητα του  Δήμου Χίου.
 
Αυτή την εβδομάδα επισκεφθήκαν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας.
 
Συζήτησαν εφ όλης της ύλης, ενημερωθήκαν για το πολύπλοκο έργο και των δύο υπηρεσιών αναλυτικά και σε πολύ καλό κλίμα.
 
Μετά το πέρας τον επισκέψεων ο κ. Στάθης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Για να επιτελέσει αυτό τον ρόλο ,πρέπει να εξασφαλίζει τα  αναγκαία μέσα από την Κεντρική κυβέρνηση.
 Η Σημερινή Κυβέρνηση έχει δημιουργήσει νέα καινοτόμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως ο ΦιλόΔημος, για τη στοχευμένη ενίσχυση των ΟΤΑ με πρόσθετους πόρους και υλοποιείται  συγχρόνως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα χιλιάδων προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
Με τον ΦιλόΔημο μπορούν για πρώτη φορά οι Δήμοι να καλύψουν βασικές ανάγκες σε υποδομές στον τομέα της ύδρευσης, της αποχέτευσης, της αγροτικής οδοποιίας, της αποκατάστασης των ΧΑΔΑ, αλλά και σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών από φυσικές καταστροφές, επανάχρηση δημοτικών κτιρίων,  κατασκευή-ανέγερση νέων δημοτικών κτιρίων και σχολικών κτιρίων, ανέγερση παιδικών σταθμών κλπ.
Ως “ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ” έχουμε απόλυτο στόχο την διεκδίκηση  αυξημένης χρηματοδότησης και στοχευμένων μόνιμων  προσλήψεων  προσωπικού για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς όλους τους πολίτες.»

Latest..

Ποιος είναι ο Κώστας Μουτζούρης ; Οι σκέψεις του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Στους νησιώτες αυτοσυστήνεται ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας για το «Άλμα Ανάπτυξης» που θέλει να επιτύχει για τα νησιά του Β.Αιγαίου … [Read More...]

Άγνωστοι….προκάλεσαν ζημιές στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Μαρινάκη (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ερωτηματικά εγείρει η καταστροφή χθες βράδυ από αγνώστους των αφισών που τοποθετήθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Σταθερή πορεία για τη Λήμνο» του Δημήτρη … [Read More...]