«Πού δαπανήθηκαν 350.000 € ;» – Ο Στρατής Τζιμής ρώτησε, απάντηση δεν έλαβε!

ΛΕΣΒΟΣ: Στα πλαίσια του δημοκρατικού ελέγχου ως δημοτικός σύμβουλος Λέσβου καλώ τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Κώστα  Κατσαρό, να καταθέσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο  τα στοιχεία που του  ζήτησα (βλέπε επισυναπτόμενο αρχείο) , πριν από τρεις μήνες (αρ. Πρωτ.:51686/14-11-2018 Δήμος Λέσβου),  σχετικά με το έργο: «Εργασίες αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στην αγροτική οδοποιία Δ. Λέσβου  από  το σεισμό του Ιουνίου  2017», δαπάνης   350.000 €.
Συγκεκριμένα, δεν θέλησε να δώσει γραπτές εξηγήσεις σε  μένα που έκανα την επερώτηση, προ τριμήνου, ούτε να απαντήσει σε  δημοτικούς  συμβούλους στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο  σε ποιες περιοχές- τοποθεσίες   δαπανήθηκε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό.  Οι επικλήσεις-δικαιολογίες του περί «προεκλογικών σκοπιμοτήτων», περί «ύπαρξης εισαγγελέως», περί «ευθύνης υπογραφόντων μηχανικών» καταστρατηγούν τους δημοκρατικούς θεσμούς ελέγχου και λογοδοσίας και  τον  εκθέτουν ηθικά και πολιτικά. Δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν πιστεύει ότι οι εκλεγμένοι  από τους Λέσβιους έχουν ως ύψιστο χρέος    την προστασία του δημόσιου χρήματος και αυτονόητα  αναζητούν την πλήρη διαφάνεια στις δαπάνες του Δήμου.Ο δημοτικός σύμβουλοςΣτρατής ΤζιμήςΕπισυναπτόμενα Αρχεία: 

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]