ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΒΟΥΡΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΙΟΣ : Ο Μαν. Βουρνούς ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που άλλα λένε και υπόσχονται προεκλογικά και άλλα πράττουν μόλις εκλεγούν. Ο Βουρνούς προεκλογικά το 2014 είχε ασκήσει σφοδρή κριτική στον Π. Λαμπρινούδη για τις απευθείας αναθέσεις που έκανε, αλλά και για τους διορισμούς ημετέρων. Φυσικά όταν εξελέγη όχι μόνο δε σταμάτησε τις απευθείας αναθέσεις και τους διορισμούς των ημετέρων, αλλά τους πολλαπλασίασε κιόλας.
 
Δεκάδες απευθείας αναθέσεις έγιναν επί των ημερών της δημοτικής αρχής Βουρνού, καθώς και διορισμοί ημετέρων. Πιο κραυγαλέα περίπτωση είναι αυτή του στενότατου συνεργάτη του Βουρνού, Α. Γιαμά, αλλά και της συντρόφου του γιου του Α. Τζιώτη, Μ. Κάργα, ως συμβούλου του Βουρνού.
 
Οι Ρωμαίοι έλεγαν ότι τα «γραπτά μένουν», ωστόσο στη σύγχρονη εποχή που ζούμε μένουν και τα ηχητικά . Έτσι, παραθέτουμε ηχητικό απόσπασμα από προεκλογική ομιλία του 2014 του Μαν. Βουρνού, που τον εκθέτει πολιτικά.

Latest..

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΥΡΝΙΑ ΤΗΣ &.ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΞΙΩΝ&. ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΧΙΟΣ : Την πρώτη φουρνιά υποψηφίων ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Ανεξάρτητος και Υπερκομματικός Υποψήφιος Δήμαρχος Χίου, Κ. Τριαντάφυλλος. Αρκετά από τα πρώτα ονόματα που … [Read More...]