Προκήρυξη 49 θέσεων γιατρών για το Βόρειο Αιγαίο

ΙΚΑΡΙΑ :
Την προκήρυξη 49 κενών θέσεων στα νοσοκομεία, κέντρα υγείας, ΠΕΔΥ, πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία, περιφερειακά ιατρεία και ειδικά περιφερειακά ιατρεία στο βόρειο Αιγαίο προχώρησε το υπουργείο Υγείας. Συγκεκριμένα προκήρυξε 33 θέσεις για το νομό Λέσβου, 6 για το νομό Χίου και 10 για το νομό Σάμου.
Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη σε όλη την Ελλάδα 2.700 κενών και κενούμενων θέσεων, η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου ενώ η καταληκτική ημερομηνία είναι η 28η Μαρτίου 2017.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γιατροί με τίτλο ειδικότητας γενικής Ιατρικής, οι γιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι γιατροί επί θητεία.
 
Αναδημοσίευση από : http://www.aftodioikisi.gr
The post Προκήρυξη 49 θέσεων γιατρών για το Βόρειο Αιγαίο appeared first on Ικαριακή Ραδιοφωνία.

Latest..

Ειδικά μέτρα και ενισχυμένη τουριστική προώθηση για τα νησιά του προσφυγικού ρεύματος

ΧΙΟΣ : Εμπεριστατωμένες   προτάσεις κατέθεσε ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν στην ευρεία σύσκεψη  που  πραγματοποιήθηκε στις  20 Μαρτίου 2017  στο Υπουργείο Τουρισμού,  κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού … [Read More...]

Προσαγωγές από τη Σούδα

ΧΙΟΣ : Πέμ, 23/03/2017 - 15:16Μετά τα χθεσινά επεισόδια στη Σούδα, με το φως της ημέρας Αστυνομικοί με τη συνδρομή ανδρών των ΜΑΤ έκαναν προσαγωγές μεταναστών - προσφύγων, για τους … [Read More...]