Προς άπαντες τους αριστερόστροφους. Παράδειγμα προς μίμηση !

ΧΙΟΣ : Δεν πέρασαν ακόμη ούτε τρεις μέρες και νύχτες καί  στά ΜΜΕ παρουσιάστηκαν μερικοί ! Όνομα καί μη χωριό ! Που συνηθίζεται να λέγεται όταν δεν θέλουμε να αναφέρουμε πραγματικά ονόματα για ευνόητους λόγους και βλέπουμε και ακούμε να χύνουν το δηλητήριο του πεζοδρομίου και του διχασμού!Και το παράδοξο είναι ότι λέγονται πολύ βαριά λόγια από επίσημα χείλη από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους της αριστεροστροφης νομενκλατούρας , εκλεγμένους βουλευτές, πρώην υπουργούς και κομματικά υψηλόβαθμα στελέχη! Δεν μπορούν να καταλάβουν και να πιστέψουν ότι φύσηξε νέος άνεμος Αισιοδοξίας νέος τρόπος διακυβέρνησης της χώρας και νέος τρόπος διαχείρισης έκτακτων αναγκών παντός φύσεως!
Και ακούμε από τα διάφορα ρεμάλια ανθέλληνες που διαφέντευαν τόσα χρόνια τίς τύχες μας καί την ζωή μας με την κατάντια που μας έφεραν στην φτώχεια και την μιζερια ότι θα κατεβάσουν τόν λαό στο πεζοδρόμιο λες και είναι πρόβατα που τούς πάνε για σφαγή!
Φαίνεται ότι το μήνυμα δεν το πήρατε ! Δεν πήρατε χαμπάρι ότι ο λαός ΞΎΠΝΗΣΕ και έχει και μάτια καί αυτιά καί ακούει καί βλέπει ότι στην Ελλάδα ξεκίνησε μια νέα μέρα Αισιοδοξίας μια νέα δραστήρια Διακυβέρνηση με μοντέρνο τρόπο με την νέα διαδικτυακή τεχνολογία,με άμεση και ταχύτατη λείψει αποφάσεων με σθένος και τόλμη με νέο ΉΘΟΣ και ΎΦΟΣ και με συνέπεια και φιλότιμο αλλά πάνω απ’όλα πολύ δουλειά ! Και χωρίς πολλά λόγια καί τυμπανοκρουσιες!
Βλέπουμε κάτι πολύ διαφορετικό, ότι γίνονται οι υπηρέτες του πολίτη και τού Ελληνικού λαού πού τούς επέλεξε για να διαχειριστούν τίς τύχες μας !
Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες αριστερόστροφοι παραδειγματιστείτε και βγήτε επιτέλους από τον λήθαργο της ψεύτικης ευδαιμονίας που νομίζατε ότι μας προσφέρατε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια που μας πηγαίνατε στην φτώχεια και την δυστυχία στην πείνα και στην εξαθλίωση για να καλοπερνούν οι ημέτεροι καί τά κολλητάρια σας!
Η αλήθεια είναι ότι τό καινούργιο που μας παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε εμείς οι κεντρώοι Φιλελεύθεροι το περιμέναμε! Ευτυχώς όμως που μετά τόσα χρόνια βλέπουμε έναν νέο μεγάλο ηγέτη με πυγμή καί κοτσια ! Καί όπως μου αρέσει να λέω πολλές φορές με μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ !
Εύχομαι να συνεχίσει μαυτόν τον τρόπο την διακυβέρνηση της χώρας μας! Χίος ξημέρωμα της Παρασκευής 12 Ιουλίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης.

Latest..

Η Λήμνος το 1992 (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, … [Read More...]

Φεστιβάλ στο νησί της Μαστίχας

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διατήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομίας «Χίοι εν Χορώ», για τρίτη χρονιά με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χίου και υπό … [Read More...]

Τραυματίας σε τροχαίο στη Σάμο!

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία αρχείουΤροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα σημειώθηκε την Τετάρτη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο κοντά στην πόλη της Σάμου.Ι.Χ. επιβατικό … [Read More...]