ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΟ ΓΕΛ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΓΟΡΙΩΝ

ΧΙΟΣ :
Η ομάδα αγοριών του ΓΕΛ Βροντάδου κατέκτησε την πρώτη θέση στο Βόρειο Αιγαίο σε αγώνες που διεξήχθησαν στο νέο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη στον Πειραιά την Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Απριλίου 2018.
 
Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της Β΄ Φάσης (12ος Όμιλος) των πανελληνίων αγώνων Μαθητών-τριων Γενικών Λυκείων & ΕΠΑ.Λ σχολικού έτους 2017-2018, η ομάδα του σχολείου της Χίου κέρδισε με 2-1 σετ, τόσο το ΓΕΛ Μαραθοκάμπου Σάμου (19-25, 25-21 και 15-5), όσο και το ΓΕΛ Παμφίλων Λέσβου (25-12, 26-28 και 15-13).
 
Αύριο, Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, τα παιδιά μας (Τσουκάρης Σωτήριος, Σκαπινάκης Ευστράτιος, Μαστραντώνης Ευστράτιος, Στείρος Θεόδωρος, Σώρος Παναγιώτης, Ροδίτης Γεώργιος, Αντωνίου Στέφανος, Τσαμπλάκος Ισίδωρος και Τριπολίτης Κωνσταντίνος) θα λάβουν μέρος στην Γ΄ Φάση των Αγώνων με αντιπάλους τους νικητές των ομίλων Νοτίου Αιγαίου (Σύρος) και Κρήτης (Ηράκλειο). Ο νικητής της φάσης αυτής θα αντιμετωπίσει το 2ο Πειραματικό Λύκειο Αθηνών σε αγώνα του οποίου ο κερδισμένος θα ταξιδέψει στην Κύπρο για την τελική φάση των αγώνων.
 
 

 
 

Latest..

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

ΧΙΟΣ : Η Ἱερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρῶν καί Οἰνουσσῶν διηκόνησε τούς ἐν περιστάσει ἀδελφούς μας κατά τίς ἡμέρες τοῦ Ἁγίου Πάσχα. Ἡ διακονία αὐτή δέν περιορίζεται μόνο γιά τίς ἡμέρες … [Read More...]