ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΣ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ

ΧΙΟΣ : Στις κάλπες προσήλθαν σήμερα οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί της Χίου για να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους στα Πειθαρχικά Συμβούλια, σε τοπικό, περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.
 
Συνολικά ψήφισαν 479 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Χίου και στο ΠΥΣΠΕ βγήκε πρώτη δύναμη αυξάνοντας τα ποσοστά της η παράταξη «Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί», ενώ στη δεύτερη θέση, με μεγάλες απώλειες, περιορίστηκε η προσκείμενη στο ΚΚΕ παράταξη της Ενότητας. Τρίτη δύναμη αναδείχτηκε η ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ) και στην 4η θέση η επίσης ανεξάρτητη παράταξη «Πρωτοβουλία Συσπέιρωσης Εκπαιδευτικών». Αξίζει αναφερθεί ότι σε τοπικό επίπεδο σε μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση δεν κατέβασε ψηφοδέλτιο η προσκείμενη στη Ν.Δ. παράταξη της ΔΑΚΕ.
 
Στο ΠΥΣΠΕ εκλέγει έναν αντιπρόσωπο η παράταξη των Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών και έναν αντιπρόσωπο η παράταξη της Ενότητας. Από τους Αν. Εκπαιδευτικούς πρώτος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο Κ. Βούλγαρης, ενώ από την Ενότητα πρώτος ήταν ο Μ. Σκούφαλος.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ 186 (1 ΕΔΡΑ)
ΕΝΟΤΗΤΑ (ΚΚΕ) 127 (1 ΕΔΡΑ)
ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ) 78
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 60
 
Για το ΑΠΥΣΠΕ η κάλπη της Χίου ανέδειξε πρώτη δύναμη το ΚΚΕ με 162 ψήφους και δεύτερη τη ΔΑΚΕ (ΝΔ) με μεγάλη άνοδο ψήφων (99 ψήφους). Η τελική σειρά των παρατάξεων στο ΑΠΥΣΠΕ θα εξαρτηθεί από την προσμέτρηση των ψήφων στα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου.

Latest..

Πρόσληψη παιδιάτρου στο δήμο Κω

ΚΩΣ: Γνωστοποιείται η σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη αναγκών του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος : «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής … [Read More...]