Πρόεδρος; &.Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή&.

ΧΙΟΣ : 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥO τύπος, που έμεινε καθήμενος στην καρέκλα του όταν στην εκπομπή του Παπαδάκη ο φιλοναζιστής Κασιδιάρης χτυπούσε την Λιάνα Κανέλλη, που “διορίσθηκε” από τον μικρούλη Αλέξη Τσίπρα Πρόεδρος της Χρεοκοπημένης Ελληνικής Δημοκρατίας εισπράττοντας 11.000 ευρώ το μήνα, που υπέγραψε 44 Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου εις εφαρμογήν του βάναυσου τρίτου Μνημονίου (εξίσου βάναυσου όπως αυτά του Γιωργάκη και του Αντωνάκη), που έβαλε την υπογραφή του τυφλά στο νόμο των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ 4495 του 2017 για τη διευκόλυνση των αυθαίρετων οικιστών, ενώ είχε τη δυνατότητα να τον επιστρέψει στη Βουλή βάσει του άρθρου 42 του Συντάγματος, πήγε να ποζάρει μέσα στα καμένα σπίτια των απανθρακωμένων Ελλήνων… Αλήθεια… Πόσες φορές έκανες πρόβες Πάκη;
 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Ποίημά μου από την πρώτη ποιητική μου συλλογή “Αθήνα με Θολό Ποτάμι ” (2009 ) με θέμα την ανόητη “αγιοποίηση” όλων των Προέδρων Δημοκρατίας…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εν τη ασκήσει των καθηκόντων του, περιέρχεται τους νόμους ανά την επικράτειαν αγογγύστως, αδιαφορών αν πρόκειται περί πεδινών ή ορεινών και γενικώς δυσβάτων περιοχών, ακόμη δε και αν αύται, αι περιοχαί, μορφολογικώς ανήκουν εις την κενοζωικήνεποχήν – περιέρχεται λέγω- προκειμένου να τιμηθεί από τας τοπικάς αρχάς, υπό τας αυθορμήτους ιαχάς του παραληρούντος λαού.
– Δόξα και ζήτωκαι ωσαννά!
Λόγω δε των πληθωρικών προσφορών εκ παρασήμων, διαδημάτων, σκήπτρων, περιδεραίων, εμβλημάτων, σημάτων, θυρεών, πλακετών, στραταρχικών ράβδων, ακόμη δε και επινωτίων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαθέτει δύο σώματα, χρησιμοποιών αυτά εναλλάξ προς ικανοποίησιν της μανιωδούς αυτής διαθέσεως απονομής τιμών, ην ο λαός ημών διά της πλειάδος Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, διαθέτει.
Το μεν Θεσμικόν Σώμα, άσηπτον, σφύζον και αειθαλές, φυλάσσεται εις το ΠροεδρικόνΜέγαρον, εντός καταλλήλου χώρου αναψύξεως, εκβαλλομένου μόνος εις ειδικάς περιστάσεις εθνικού μεγαλείου και πανσέπτων εορτών, κληρονομουμένου -του Σώματος- διαδοχικώς από Προέδρου εις Πρόεδρον.
Το δε έτερον, εφθαρμένον και σεσηπός, είναι το υπό του Θεού κεκανονισμένον, το εκ της γενέσεως φερόμενον.
– Δόξα και ζήτωκαι ωσαννά!
Το Θεσμικόν Σώμα ασκεί όλας τας εξουσίας, αίτινες πηγάζουν εκ του λαού, ασκούνται δε υπέρ αυτού και του έθνους, διά των εθνικών αντιπροσώπων.
Τούτο το Σώμα ουχί μόνον δεν ουρεί κατά την διάρκειαν των τιμητικών εκδηλώσεων, αλλά ουδολώς εκδηλώνει αισθήματα πείνης ή δίψης.
Ακόμη δε και τας παντοειδείς ερωτικάς συνυπάρξεις, επιπροσθέτως δε και διάθεσιν κενώσεων, αποστρέφεται.
Αυτό τούτο το Σώμα του Ανωτάτου Άρχοντος είναι το ενσαρκώνον τον ΕθνικόνΚορμόν, ο οποίος, εν τη μακρά πορεία της ιστορίας, παραμένει αλώβητος, ευσταλής, στίλβων και αναλλοίωτος, ως τυγχάνουν οι μεγάλοι γεωγραφικοί σχηματισμοί της υφηλίου, οι υπό της φύσεως εψηφισμένοι.
– Δόξα και ζήτωκαι ωσαννά!
Όθεν, τιμήσατε Έλληνες το Θεσμικόν Σώμα του Ανωτάτου Άρχοντος, ίνα τοιουτοτρόπως ευοδωθούν αι ευχαί των ευγενών πολιτών αλλά και οι πόθοι των πτωχών τάξεων, διά την ευημερίαν της φιλτάτης ημών πατρίδος, ήτις κατοικεί εντός των μυώνων και των ιστών του Προέδρου ημών.
Καθότι η ευζωία του Προεδρικού Σώματος είναι αναποδράστως συνδεδεμένη με την ευτυχίαν του ευκολοπίστου λαού ημών.
Λαού νοήμονος μεν, πλην όμως αρεσκομένου αενάως εις απόδοσιν τιμών ανοήτων.
– Δόξα και ζητώκαι ωσαννά!

4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
“Α, πα πα! Δεν είναι για μένα αυτά Κώστα μου! Περιμένω να περάσουν οι μέρες να επιστρέψω στο Πανεπιστήμιό μου!”. Το θυμάμαι σαν τώρα… Είχαμε συναντηθεί στο διάδρομο της Βουλής, αρχές του 1990, με τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος της οικουμενικής κυβέρνησης Ζολώτα και εγώ κοινοβουλευτικός συντάκτης στην εφημερίδα Έθνος. Έκτοτε, ο καθηγητής του Δημοσίου Δικαίου και από τα γεννοφάσκια του δεδηλωμένος κεντροδεξιός, ευπρεπής, προσηνής και μορφωμένος, δεν έκρυβε σε εμάς τους δημοσιογράφους ότι προτιμούσε τη πανεπιστημιακή διδασκαλία από την πολιτική, παρ΄ότι νεαρός είχε ήδη αναλάβει πολιτικός σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τσάτσου, καθ΄υπόδειξη του μέντορά του Κωνσταντίνου Καραμανλή…Ο άνθρωπος λοιπόν που βιαζόταν να επιστρέψει στα πανεπιστημιακά έδρανα, ανέλαβε το 1996 κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ επί αρχηγίας Έβερτ, έγινε βουλευτής Επικρατείας το 1996 , βουλευτής Α΄Αθηνών το 2000, 2004, 2007, 2009, 2012.
Το 2004 επί Πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή πήρε το υπουργείο Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, το 2007 ο Καραμανλής τον έκανε υπέρ- υπουργό Εσωτερικών με συγχώνευση των υπουργείων Εσωτερικών- Δημόσιας Διοίκησης- Αποκέντρωσης- Δημόσιας Τάξης και παράλληλα επόπτη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης! Μιλάμε για Άτλαντα! Όμως… Με τόσα υπουργεία άφησε απροστάτευτο το κέντρο της Αθήνας από τις επιθέσεις των αναρχο- βανδάλων μαθητών- αντιεξουσιαστών τον Δεκέμβριο του 2008, τότε που η στυγνή δολοφονία του μαθητή Γρηγορόπουλου από τον μπάτσο Κορκονέα “τιμήθηκε” με μαζική καταστροφή των προσόψεων καταστημάτων υπό τα χειροκροτήματα των Συριζαίων …επαναστατών.
 Το 2013 εξέδωσε από τις εκδόσεις Λιβάνη το πόνημα με τίτλο “Το Δημόσιο Δίκαιο στον αστερισμό της κρίσης” όπου σούρνει τα μύρια όσα στον Μινώταυρο του Νεοφιλελευθερισμού που -όπως έγραφε- καταργεί δια των Μνημονίων το Σύνταγμα! Και το 2015 δέχθηκε να εκλεγεί Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας του Τρίτου Μνημονίου και του ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραύνωνε!
Με μια τέτοια συμπεριφορά, μου είναι δύσκολο να επιδείξω σεβασμό προς ένα άτομο που δεν σέβεται τον εαυτό του… Θα μου πείτε… καμία δουλειά δεν είναι ντροπή…

Latest..

Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήριά του για το θάνατο εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς του.

ΚΩΣ: Το Εργατικό Κέντρο εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο εργαζόμενου την ώρα της δουλειάς σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο του νησιού (Όμιλος … [Read More...]