Πρώην Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης: ΠΚΣ και sites δημιουργήσαν fake news για να με συκοφαντήσουν

ΛΕΣΒΟΣ:

Ενημερώθηκα για την καταγγελία της «Πανσπουδαστικής ΠΚΣ», οργάνου του ΚΚΕ στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σχετικά με τοποθέτησή μου στη Γενική Συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου «Νίκος Πουλατζάς» του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Με την καταγγελία της η ΠΚΣ διαστρεβλώνει το περιεχόμενο της τοποθέτησής μου, με μοναδικό στόχο να με πλήξει πολιτικά.
Οφείλω βέβαια να επισημάνω και ότι επί 4,5 χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όσοι έλαμψαν με την απουσία τους από τις Συνελεύσεις μας, εμφανίζονται τώρα να αποδοκιμάσουν τους ΔΑΠίτες με προσβλητικές εκφράσεις.
Εμείς λοιπόν υψώσαμε, όπως πάντα, το ανάστημά μας για να κρατήσουμε τη σχολή ανοιχτή, αλλά και να πούμε ελεύθερα την αποψη μας στο Πανεπιστήμιο του 2019. Συνεπώς καλώ την παράταξη της ΠΚΣ, όπως και τα sites που δίχως ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας ουδέποτε με ρώτησαν για το γεγονός ως όφειλαν, αλλά δημιούργησαν fake news με την προοπτική να με συκοφαντήσουν στο διαδίκτυο, να ανακαλέσουν όσα ανακριβώς διέδωσαν, ανατρέχοντας στα πρακτικά της Γ.Σ. του τμήματος Κοινωνιολογίας, τα οποία ζήτησα επίσημα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, αλλιώς θα αναγκαστώ να προσφύγω αστικά και ποινικά στην Ελληνική Δικαιοσύνη προς αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψης μου.
Γεώργιος Στρατηγέλλης. 
Πρώην Γραμματέας Πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

Latest..