ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Μόλις μετακομίσατε σε ένα σπίτι το οποίο σας αρέσει πολύ και έχει πολλά από τα στοιχεία που αναζητούσατε. Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να μην έχει όλα όσα θέλετε ή να είναι λίγο πιο παλιό απ’ ότι ιδανικά επιθυμείτε. Ακόμα και αν είναι αυτές οι συνθήκες δε θα πρέπει να απογοητεύεστε, καθώς υπάρχουν κινήσεις που μπορείτε να κάνετε ώστε να αλλάξετε σε μεγάλο βαθμό τους χώρους του νέου σας σπιτιού. Επίσης αν δεν είναι δικό σας και το νοικιάζετε υπάρχουν πολλές επιλογές ώστε το νέο σας σπίτι να γίνει πραγματικά ‘δικό σας’ αντανακλώντας το προσωπικό σας γούστο και στυλ. Ας δούμε όλους τους τρόπους με τους οποίους θα το επιτύχετε αυτό. 

Η πρώτη κίνηση για να ανανεώσετε τους χώρους του νέου σας σπιτιού είναι αναμφίβολα να το βάψετε. Τα νέα χρώματα θα ‘φρεσκάρουν’ την εικόνα του και θα του δώσουν μία νέα αίσθηση. Ένας συνδυασμός χρωμάτων ή ένα ιδιαίτερο χρώμα σίγουρα θα κάνει το σπίτι σας να φαίνεται πολύ ξεχωριστό. Οι ταπετσαρίες τοίχου από το Home-in είναι ακόμα μία πρότασή μας για όσους από εσάς αναζητάτε μία ακόμα πιο πρωτότυπη επιλογή. 
 
Το καθιστικό σας αποτελεί έναν σημαντικό χώρο του κάθε σπιτιού, αφού σε αυτόν θα χαλαρώσετε μετά από μία κουραστική ημέρα και θα ξεκουραστείτε. Για αυτό και πρέπει να αντανακλά το προσωπικό σας γούστο και να είναι όπως ακριβώς σας αρέσει. Ο φωτισμός του είναι επίσης σημαντικός, και έτσι θα πρέπει να του δώσετε ιδιαίτερη έμφαση. Μερικά όμορφα φωτιστικά σε όλα τα στυλ -επιδαπέδια, επιτραπέζια ή μικρά φωτάκια- θα σας βοηθήσουν σε αυτό.Επίσης, τα ρόλερ και στόρια τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στα μικρά παράθυρά σας θα συνεισφέρουν και αυτά στο να πετύχετε τον ιδανικό φωτισμό. 
 
Το μπάνιο είναι και αυτό ένα σημαντικό δωμάτιο για όλους. Εάν το μπάνιο του σπιτιού σας δεν είναι όπως το θέλετε, υπάρχουν αρκετές λύσεις ώστε να βελτιώσετε την εικόνα του. Αρχικά, εάν τα πλακάκια του είναι παλιά ή φθαρμένα, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε πάνω τους μερικά αυτοκόλλητα στο χρώμα και το σχέδιο που σας αρέσει. Ταυτόχρονα, με μερικά γλαστράκια και διακοσμητικά αντικείμενα θα ανανεώσετε πολύ περισσότερο την εικόνα του. 

Η κουζίνα του σπιτιού σας είναι ένα ακόμα δωμάτιο που δε θα πρέπει να παραμελήσετε στην προσπάθειά σας να βελτιώσετε την εικόνα του σπιτιού σας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό η κουζίνα σας να είναι ένας χώρος που νιώθετε όμορφα και παράλληλα σας παρέχει άνεση και πρακτικότητα. Εάν δε μπορείτε να αλλάξετε ριζικά τα έπιπλα της κουζίνας σας, μπορείτε να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας στο χρώμα που σας αρέσει. Προσθέτοντας μερικά όμορφα σερβίτσια έχετε όσα χρειάζεστε για μία ωραία και ανανεωμένη κουζίνα. 

 

Latest..