Σε «περίοδο νάρκης» μπαίνει το Lemnos Sports Club… απογοήτευση και θλίψη…

ΛΗΜΝΟΣ:

Με ανακοίνωση του στο facebook, το αθλητικό σωματείο Lemnos Sports Club ενημερώνει ότι ο σύλλογος μπαίνει σε περίοδο νάρκης… μετά την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου σε σύλλογο καλαθοσφαίρισης Α1 για κυρία χρήση:
«Αγαπητοί φίλοι,Με μεγάλη απογοήτευση και θλίψη σας ανακοινώνω το δυσάρεστο γεγονός ότι ο σύλλογος μας θα μπει σε περίοδο νάρκης.Όπως έγινε γνωστό σε πολλούς από εσάς, το κλειστό γήπεδο Νίκος Σαμαράς με την υπερψήφιση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Λήμνου έχει παραδοθεί σε σύλλογο καλαθοσφαίρισης Α1 για κυρία χρήση, και για να ολοκληρωθούν τα απαιτούμενα έργα προκειμένου να τηρήσει τις προδιαγραφές για διεξαγωγή αγώνων εθνικού πρωταθλήματος.Πληροφορήθηκα (το ίδιο πρωί στις 7.30πμ) μόνο ότι ο εξοπλισμός μας θα εκκενωθεί, 1.8.2018, από το Νίκος Σαμαράς και θα αποθηκευτεί σε άλλο χώρο. Ούτε ο Δήμαρχος, ούτε ο πρόεδρος του ΟΕΠΑ έχουν δείξει την ελάχιστη ευγένεια να συζητήσουν το θέμα του γηπέδου μαζί μου.Επομένως το μέλλον του συλλόγου είναι ασαφές. Ο προγραμματισμός εκτροχιάστηκε και έκανε αδύνατο τη συμμετοχή μας σε πρωταθλήματα γυναικών, κορασίδων και παγκορασίδων για τη περίοδο 2018- 2019.Φήμες ακούγονται ότι οι αρχές θα μας προτείνουν το μικρό κλειστό. Το γηπεδάκι το συγκεκριμένο είναι εντελώς ακατάλληλο για προπονήσεις. Είναι στενάχωρο, χαμηλοτάβανο και το δάπεδο είναι από μπετόν.Εύχομαι του χρόνου οι συνθήκες να είναι πιο ευνοϊκές και μαζί με τις αθλήτριές μας να βρούμε τη ψυχική δύναμη να ανορθώσουμε το σύλλογο μας.Χρήστος Βλάχος”

Kαταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Latest..

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ

ΧΙΟΣ : Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε για ένα νεογέννητο μωρό από τη Χίο σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα με τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας το νεογνό λίγων ωρών που … [Read More...]