ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΙΟΣ

ΧΙΟΣ : Σε ρυθμούς Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και πάλι η Χίος, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο νησί το 1ο Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα  το οποίο το διοργανώνει ο Παγχιακός Γυμναστικός Σύλλογος σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α. Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος 90 αθλητές από Αθήνα , Κόρινθο , Θεσσαλονίκη , Φλώρινα , Έδεσσα , Καβάλα και φυσικά από τη Χίο. Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη της Σούλας Αναγνώστου η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την διάδοση του αθλήματος στο νησί μας.
Θα γίνουν και οι έξι βασικές ηλικιακές κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων , Παίδων – Κορασίδων , Παμπαίδων – Παγκορασίδων και αναμένονται να γίνουν δυνατοί αγώνες καθώς συμμετάσχουν αρκετά δυνατά ονόματα όλων των κατηγοριών.
 Οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καμποχώρων και θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή  το απόγευμα.

Latest..

Χειμερινοί… κολυμβητές

ΧΙΟΣ : ΣτιγμιότυπαΣτιγμιότυπαΧία ΝαυτιλίαΧία ΝαυτιλίαΌμορφη και παράξενη πατρίδαΌμορφη και παράξενη πατρίδαΑθλητικάΑθλητικάΟι Περιπέτειες του ΟυρανίσκουΟι Περιπέτειες του … [Read More...]