ΣΠΑΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

ΧΙΟΣ : Το περιμέναμε χρόνια να γίνει και φυσικά δεν το περιμέναμε να γίνει μια μέρα που το 70% της αρθρογραφίας είναι πολιτική. Αλλά προφανώς οι συνθήκες είναι τέτοιες που ο κόσμος ενδιαφέρεται παρά πολύ πλέον για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας.
 
Σήμερα, Δευτέρα 8/7/2019, σπάσαμε κάθε ρεκόρ ημερήσιων επισκέψεων, καθώς ξεπεράσαμε τις 40.000 επισκέψεις για πρώτη φορά από την ίδρυσή μας πριν περίπου 9 χρόνια!
 
Η εικόνα είναι από την πλευρά admin του site μας, την οποία βλέπουμε εμείς που συνδεόμαστε με κωδικούς administrator.
 
Πρέπει να σημειώσουμε ότι στη ChiosPress δεν κάνουμε καμία ενέργεια seo η οποιαδήποτε άλλη ενέργεια (link exchange κ.α.) για να ανεβάζουμε τεχνητά το ranking μας στις μηχανές αναζήτησης τύπου Αlexa κ.α..
 
 Η επισκεψημότητα μας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αυθόρμητη επίσκεψη των αναγνωστών!!!
 
Η προτίμηση σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή γι’ εμάς και αυτή που μας επιβραβεύει για την ενημέρωση που παρέχουμε!
 
Συνεχίζουμε να γράφουμε και να αποκαλύπτουμε αυτά που κανένας άλλος δε θα σας πει!

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]