Στέλιος Καλαθάς: «Μπλόκαρε το σασμάν, νταλίκες έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα! Ο Θεός με γλίτωσε»

ΛΗΜΝΟΣ: «Πιστεύω πολύ στον Θεό! Καθημερινά νιώθω τη χάρη Του».
Στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Καλαθάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς σώθηκε από θαύμα, όταν μπλόκαρε το σασμάν του αυτοκινήτου του.
Πιστεύετε στον Θεό;
Πολύ.
Νιώθετε τη χάρη Του;
Καθημερινά. Την ένιωσα έντονα πριν από χρόνια, επιστρέφοντας νύχτα στην Αθήνα από την Επίδαυρο κι εκεί στις φιδίσιες στροφές μπλόκαρε το σασμάν και δεν μπορούσα να σταματήσω το αυτοκίνητο. Από το αντίθετο ρεύμα έρχονταν νταλίκες αναβοσβήνοντάς μου τα φώτα, λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το αμάξι. Νόμιζαν πως ήμουν μεθυσμένος. Ο καλός Θεός με γλίτωσε. Ίσως η ευλογία του αγίου Παϊσίου που γνώρισα στο Άγιο Όρος.
Πηγαίνετε συχνά;
Έχω ανέβει στο βουνό 13 φορές. Μία από αυτές συνόδευσα μια ομάδα τυφλών φίλων μου που επιθυμούσαν την ευλογία του αγίου Παϊσίου. Είχα την τύχη να τον επισκεφτώ τρεις φορές.
Κρατάτε στην καρδιά σας κάποια συμβουλή;
Μου είχε πει: «Η δύναμη της υπομονής είναι το κλειδί για πάρα πολλά προβλήματά μας».
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Το 4ο Pramnos Basketball Camp »Bogrinho» 2019 σε βίντεο

ΙΚΑΡΙΑ: Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία. Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του … [Read More...]

Τουρκία προς ΕΕ: «Σταματήστε τις κυρώσεις γιατί ανοίγουμε τα σύνορα & σας βουλιάζουμε με αλλοδαπούς μέσα σε 6 μήνες»!

ΛΗΜΝΟΣ: Με άνοιγμα των συνόρων της απειλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση η Τουρκία, το οποίο θα οδηγήσει σε μαζική κατάρρευση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων λόγω κοινωνικής καθίζησης! Ο … [Read More...]