Σταματήστε τον διχασμό των Ελλήνων

ΧΙΟΣ : Δείξτε ΟΜΟΨΥΧΙΑ στα Εθνικά προβλήματα του τόπου μας. Μονιάσετε και βρείτε λύσεις στην εσωτερική ανωμαλία, την αναρχία, την ανομία, και την καταστροφή της Ελληνικής ιστορικής φυσιογνωμίας. Ανατρέξτε στα γνήσια ιστορικά γεγονότα και ντοκουμέντα και όχι ότι σας συμφέρει. Δεν είναι τυχαίο ότι τις εξομολογητικές συνεντεύξεις που προ δεκαετίες έδωσε ο Κων/νος Μητσοτάκης είπε να δημοσιοποιηθούν μετά τον θάνατο του.
ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ!!
Με μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα άκουσα τις δύο πρώτες και ανατρίχιασα, αν και τα περισσότερα γεγονότα των δεκαετιών 1950 και 1960 λόγω της ηλικίας μου τα γνώριζα αλλά δεν ήμουν βέβαιος για την πολιτική αλητεία που επικρατούσε και συνεχίζει να επικρατεί σε όλους τους κομματικούς σχηματισμούς. 

ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ, ΤΖΑΚΙΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ!!
Δυστυχώς γι’ αυτά όλα δεκαετίες διχάζουν τον Ελληνικό Λαό. Κανείς τους δεν ενδιαφέρετε για την πατρίδα που ονομάζεται ΕΛΛΑΔΑ!! Άκουσα από τον ίδιο τον Κων/νο Μητσοτάκη που πιστεύω ότι έλεγε εξομολογητικές αλήθειες ότι πλην του Κων/νου Καραμανλή όλοι οι υπόλοιποι  αλλάζουν πολιτικούς σχηματισμούς σύμφωνα με την βουλευτική τους εκλογή.

Δεν μπόρεσαν την δεκαετία του 1950 να χωνέψουν ότι ένα χωριατόπαιδο από την ΠΡΩΤΗ ΣΕΡΡΩΝ με την εργατικότητα, την αξιοσύνη την συνέπεια και τον οραματισμό του, θα ξεχώριζε μέσα από το πολιτικό κοπάδι των καιροσκόπων και τυχοδιοχτητών πατριδοκάπηλων. Φροντίστε όλοι σας να ακούσετε τις συνεντεύξεις του Κων/νου Μητσοτάκη!! Θα ακούσετε ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ για όλους τους πολιτικούς που εξυμνούν οι χαζοέλληνηες πιστοί της κομματικής νομενκλατούρας. Οι περισσότεροι δολοπλόκοι, δουλοπρεπείς, οσφυοκάπτες, μισαλλόδοξοι, ψεύτες, προσπαθούσαν να στήσουν παγίδες με τρικλοποδιές για να επιπλεύσουν.

Δεν θα εξυμνήσω τον Κων/νο Καραμανλή γιατί θα με πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος. Αλλά άκουσα από τον άνθρωπο πολιτικό που πιστεύω μετά θάνατο μας λέει πραγματικές αλήθειες, έναν πολιτικό που πολέμησε με κάθε τρόπο και μέσον με πολλά ψέματα και πολλή λάσπη να ρίξουν από την εξουσία τον Κων/νο Καραμανλή για προσωπικές τους φιλοδοξίες. Αλλά  είχε την τόλμη έστω και μετά θάνατο να πει τις πραγματικές αλήθειες και τα πραγματικά γεγονότα. Δυστυχώς απογοητεύτηκα γιατί οι περισσότεροι πολιτικοί μεγαλοσχήμωνες, τα μεγάλα τζάκια έκαναν κρυφές συμφωνίες με το παλάτι, με σχηματισμό πολιτικών ομάδων και παραρτημάτων με συνωμοσίες, με ίντριγκες, με χτυπήματα κάτω από την μέση και πισώπλάτα για να επικρατήσουν και να επιπλεύσουν.
Και στο τέλος τα κατάφεραν!!!

Και τι στην πραγματικότητα τα κατάφεραν;
Να φθάσουμε στην 21η Απριλίου και το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών. Φροντίστε ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ να μην ξαναγράψετε την ίδια ιστορία με όλα τα επακόλουθα που μας θλίβουν και μας πονάνε τουλάχιστον για όσους τα έχουμε ζήσει από παλιά.
Σας εύχομαι σύνεση και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ!!!

Latest..