ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΔΥΣΒΑΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΩΝ ΨΑΡΩΝ

ΧΙΟΣ : Στον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό εξήντα εννέα συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, από δύσβατη και βραχώδη περιοχή επί της παραλίας Παναγίας Βατουσάνας βόρεια-βορειοδυτικά των Ψαρών.
 
Συγκεκριμένα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού ενημερώθηκε, βραδινές ώρες της 01/08/18, για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών στην ανωτέρω περιοχή. 
 
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό των ανωτέρω από στελέχη των Λιμενικών Σταθμών Ψαρών και Καρδαμύλων Χίου, ενώ ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιεμνικού εντόπισε εξήντα επτά άτομα εγκλωβισμένα σε δύσβατη και βραχώδη περιοχή επί της παραλίας Παναγίας Βατουσάνας , δεκαοκτώ εκ των οποίων τα μετέφερε στο λιμένα Ψαρών.
 
Πρωινές ώρες χθες, πραγματοποιήθηκε από ξηράς ο απεγκλωβισμός σαράντα εννέα ατόμων με μέριμνα των στελεχών του Λιμενικού Σταθμού Ψαρών, ενώ βραδινές ώρες χθες εντοπίστηκαν και απεγκλωβίστηκαν δύο  ακόμη άτομα. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν  στο λιμένα Χίου.
 

Latest..

ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΓΝΟ

ΧΙΟΣ : Αερογέφυρα σωτηρίας στήθηκε για ένα νεογέννητο μωρό από τη Χίο σε Νοσοκομείο των Αθηνών. Συγκεκριμένα με τη συνδρομή της πολεμικής αεροπορίας το νεογνό λίγων ωρών που … [Read More...]