ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!

ΧΙΟΣ :
Πριν από περίπου έναν χρόνο ένα υψηλά ιστάμενο πολιτικό πρόσωπο με θέση… σε τυχαία επικοινωνία μου είχαμε μας είχε αναφέρει ένα όνομα Χιώτη, ο οποίος ήταν άνεργος και αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ο λόγος όπως κατάλαβα τότε ήταν εάν θα αποκαλύπταμε τη πρόσληψη που προφανώς ετοίμαζε με αδιαφανείς διαδικασίες. Η απάντηση τότε ήταν ότι δε γίνονται εξαιρέσεις σε κανένα πρόσωπο και δεν επηρεαζόμαστε από τις τακτικές της επίκλησης των συναισθημάτων. Και τότε μάλιστα του είχα απαντήσει, αφού είναι τόσο φιλεύσπλαχνος γιατί δεν τον προσλαμβάνει στην επιχείρηση του! 
 
Τώρα ένα έτος μετά τελικά προσελήφθηκε μέσω μια προκήρυξης. Προφανώς το στημένο εδώ βρίσκεται στη διαμόρφωση της προκήρυξης, που ήταν κομμένη και ραμμένα τελικά στα μέτρα και στα πτυχία του εν λόγω ατόμου. Μαζί προσελήφθησαν και άλλα άτομα και ένα εξ αυτών είναι συνεπώνυμο με άλλον πολιτικό. Υποπτευόμαστε, χωρίς αυτή τη στιγμή να έχουμε όλα τα στοιχεία για να προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις με ονόματα, ότι όλη η προκήρυξη ήταν στημένη όσο αφορά τα προσόντα για να προσληφθούν με ρουσφετολογικές διαδικασίες ημέτεροι!
 
Δυστυχώς σε τούτο εδώ τον τόπο άλλα παιδιά αγωνίζονται για να βρουν μια δουλειά με μόνο όπλο τα προσόντα τους και άλλοι έχοντας βρώμικη βοήθεια από επίορκους δημόσιους λειτουργούς και φυσικά άλλες με τους εραστές τους!
 
 
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…
 

 
Γράφει: ο Σχολιαστής
 
1+1=….
 

Latest..