Στην Αθήνα με Super Puma από την Λήμνο βρέφος από τη Σκόπελο

ΛΗΜΝΟΣ:

Στο Νοσοκομείο Παίδων, Αγλαϊα Κυριακού, της Αθήνας μεταφέρθηκε τελικά με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που κατάφερε να προσεγγίσει στη Σκόπελο σήμερα στις 10 το πρωί, το εννέα μηνών μωράκι που αντιμετωπίζει γαστρεντερολογικά προβλήματα. Η προσπάθεια για την διακομιδή του ξεκίνησε χθες αργά το απόγευμα, αλλά δεν είχε καταστεί δυνατή η μεταφορά του λόγω τού ότι δεν μπορούσε να πλησιάσει ούτε σκάφος ούτε ελικόπτερο. Το μωράκι ασθένησε ενώ το φρόντιζαν οι παππούδες του, ενώ οι γονείς του είναι στην Αθήνα.
Σήμερα το πρωί (8:45) ο δήμαρχος του νησιού Χρήστος Βασιλούδης ανέφερε στην ΕΡΤ Βόλου, ότι έγιναν δύο προσπάθειες να προσεδαφιστεί ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και δεν στάθηκε δυνατό, τόσο χθες το βράδυ όσο και στη μία τα ξημερώματα σήμερα. Επίσης στις 4 τα ξημερώματα προσπάθησαν να ανεβάσουν το παιδί σε ένα γκαζάδικο που περνούσε ανοιχτά του νησιού, μεταφέροντάς του εκεί με φουσκωτό, αλλά ήταν πολύ ψηλά το κατάστρωμα και δεν μπόρεσαν να το πετύχουν. Τελικά κατάφερε να προσεγγίσει ελικόπτερο του ΕΚΑΒ , Σούπερ Πούμα, που σηκώθηκε από τη Λήμνο και το παιδάκι μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

ΠΗΓΗ: /volos.ert.gr

Καταχώρηση Νατάσα Ταραράκη

Δείτε περισσότερα παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Άμεση λήξη της αποχής των μαθητών προτείνει η συντονιστική επιτροπή γονέων της Σάμου

ΣΑΜΟΣ: Ανακοίνωση με την οποία προτείνει την άμεση λήξη της αποχής των μαθητών και τον συντονισμό περαιτέρω δράσεων σχετικά με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στα σχολεία της Σάμου … [Read More...]