Στην Λήμνο θα είναι η τελευταία κατοικία του Παύλου Τσάρου…

ΛΗΜΝΟΣ :

Στην ακριτική Λήμνο θα είναι η τελευταία κατοικία του Παύλου Τσάρου, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή στις 10 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφερε ο Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ. Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, στο ναό του Αγίου Δημητρίου του χωριού Κοντιά στη Λήμνο.
Οπως επεσήμανε ο διευθυντής του ΑΡΧΕΛΩΝ, Θεόδωρος Μπένος-Πάλμερ, ο Παύλος Τσάρος ήταν ένας από τους πιο ικανούς και αγαπητούς «χελωνάδες». «Η οικογένεια του ΑΡΧΕΛΩΝ θρηνεί για τον Παύλο Τσάρο, τον σπουδαίο φίλο που έφυγε ξαφνικά», έγραψε ο κ. Μπένος-Πάλμερ, προσθέτοντας:
«Πορευτήκαμε μαζί για περισσότερα από 15 χρόνια, σε εύκολα και σε δύσκολα, σε μεγάλους αγώνες. Ήσουν πάντα εκεί Παύλο. Σεμνά, διακριτικά με πίστη και αφοσίωση στην διάσωση και περίθαλψη των θαλασσίων χελωνών. Φίλε καλέ και αγαπημένε συνάδελφε Παύλε Τσάρο, δεν βρίσκουμε λόγια να σε αποχαιρετήσουμε.
Ο αείμνηστος Παύλος Τσάρος. Πηγή: www.archelon.gr.
Ήταν τόσο απροσδόκητος, τόσο άδικος ο χαμός σου που δεν το χωράει ο νους μας. Σε ευχαριστούμε φίλε για όσα μας πρόσφερες με το χαμόγελό σου, τη ζεστασιά της ψυχής σου, την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό στην προστασία των θαλασσίων χελωνών στη Μεσόγειο.
Σε όλους μας θα λείψεις πολύ. Για την αγάπη σου, για το γέλιο σου, για τις κουβέντες μας, για τη δύναμη της ψυχής σου, για το πάθος σου στους σκοπούς μας. Θα μας λείψει το γνήσιο που αντιπροσώπευες. Οι άνθρωποι του ΑΡΧΕΛΩΝ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του, την αδερφή του και την αγαπημένη του σύντροφο. Αντίο φίλε…».
«Ο Παύλος Τσάρος ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που σε κέρδιζε με το χαμόγελο, το ήθος και την ακεραιότητά του. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς ότι ήταν η ψυχή του Κέντρου Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών. Χάρη στο πάθος και τις γνώσεις του εκατοντάδες τραυματισμένες ή άρρωστες χελώνες επέστρεψαν υγιείς στις θάλασσές μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» επεσήμανε ο ΑΡΧΕΛΩΝ σε μήνυμά του, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου στο Facebook.
 
 
ΠΗΓΗ: ekirikas.com

Latest..

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση «TOUR NATUR» στο Ντίσελντορφ

ΛΗΜΝΟΣ : Written by: Παναγιώτης ΣκαπέτηςΣτο πλαίσιο της στρατηγικής για την ανάπτυξη ειδικών και εναλλακτικών μορφών τουρισμού, βασισμένων στα ιδιαίτερα φυσικά και πολιτισμικά … [Read More...]

Αιολικός, Διαγόρας στον 7ο όμιλο με τις ομάδες από Αν. Αττική, Εύβοια, Κορινθία, Κυκλάδες

ΧΙΟΣ : Έντεκα ομάδες αποτελούν τον 7ο όμιλο του νέου πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας στο ποδόσφαιρο στον οποίο συμπεριελήφθησαν οι εκπρόσωποι του Βορείου Αιγαίου, ο … [Read More...]

Μειωμένα κατά 50% μαθητικά – εκπαιδευτικά εισιτήρια και κάρτα απεριορίστων διαδρομών σε φοιτητές

ΧΙΟΣ : Και αυτή τη σχολική χρονιά το Αστικό ΚΤΕΛ Χίου Α.Ε. συνεχίζει την πρόσφορα του προς όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης, ενώ παρέχει … [Read More...]

Υπερωκεάνια και μετανάστευση

ΧΙΟΣ : Συνεχίζονται και την προσεχή Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8 το βράδυ, οι «Βραδιές Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγίας Ερμιόνης υπό την αιγίδα του ομώνυμου τοπικού … [Read More...]